Τελευταία Νέα

19/4/11

Ολυμπιακός - Αβραάμ έως το 2015 !

                                


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του και η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας της με τον παίκτη έως και το 2015.

Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ήθελαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες είχαν συζητήσεις, στις οποίες είχαν συμφωνήσει σε όλα, οπότε, αυτό που έμενε, ήταν, μόνο, οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.



Το συμβόλαιο του 26χρονου (3/12/1984) στόπερ με του ερυθρόλευκους έληγε τον Ιούνη του 2012, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και το κατάφερε. Η πειραϊκή ΠΑΕ, λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης (19/4) την επέκταση της συνεργασίας της με τον δυναμικό σέντερ-μπακ, για τρία χρόνια ακόμη, έως το καλοκαίρι του 2015. Μάλιστα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, θα αποτελέσει και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας την επόμενη χρονιά.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έχει αυξημένες ετήσιες οικονομικές αποδοχές ενώ στο νέο του συμβόλαιο μπήκε και σχετική ρήτρα αποδέσμευσης για όποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει από το εξωτερικό. Υπενθυμίζεται πως για τον 26χρονο στόπερ ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα ομάδες από το γερμανικό πρωτάθλημα όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Σάλκε, αλλά ο σκληροτράχηλος στόπερ επιθυμούσε εξ αρχής να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, στόχος του ο οποίος επετεύχθη.

Με το νέο συμβόλαιο ο Αβραάμ εξασφάλισε αύξηση των ετήσιων αποδοχών του που θα φτάσουν τις 750.000 ευρώ, την ώρα που μέχρι φέτος έπαιρνε 400.000 ευρώ το χρόνο.

Άλλωστε στην διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδος, ήταν και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα στα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται στους ερυθρόλευκους. Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, υπέγραψε για πρώτη φορά με τους Πειραιώτες την 4η Ιουλίου 2008, επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη, με την πειραϊκή ΠΑΕ να τον αγοράζει από τον Άρη ξοδεύοντας το ποσό των 2.500.000 ευρώ. Μάλιστα, εκείνο το καλοκαίρι, είχε κινηθεί για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο παίκτης απέρριψε κάθε πρόταση του "τριφυλλιού" καθώς ήθελε εξαρχής να έρθει στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2015".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου