Τελευταία Νέα

19/4/11

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-5 (ΦΙΛΙΚΟ).



Τον σεβασμό των φίλων του ΟΦΗ κέρδισε ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την κρητική ομάδα που διεξήχθη στο "Γεντί Κουλέ". Ο "Δικέφαλος" επιβλήθηκε με 5-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Χατ-τρικ ο Αθανασιάδης που έδειξε για μία ακόμη φορά τη στόφα του σκόρερ που διαθέτει. Τα άλλα δύο γκολ ο Τσουκαλάς και ο Γεωργίου που έδωσε και την ασίστ στο 1-1. Πολλές δοκιμές από τον Μάκη Χάβο.

Σε ένα φιλικό ματς που αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά οι εξαιρετικές σχέσεις οι οποίες υπάρχουν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, αλλά και οι εκτελεστικές ικανότητες του Αθανασιάδη, ο "Δικέφαλος" επιβλήθηκε την Μεγάλη Τρίτη (19/4) της κρητικής ομάδας με 5-1 στο "Γεντί Κουλέ".

Αποθέωση πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ όταν έφτασε στο "Γεντί Κουλέ" περίπου στις 15.00 έγινε δεκτή με επιδοκιμασίες από τους φίλους του ΟΦΗ, ενώ ο γνωστός τρομπετίστας, Λαυρέντης, έδωσε ξεχωριστό τόνο κατά την άφιξη των "ασπρόμαυρων" παικτών στο γήπεδο. Επίσης, στο ημίχρονο του ματς, αλλά και όταν οι παίκτες του "Δικεφάλου" έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα χειροκροτούνταν από τους φίλους της κρητικής ομάδας, δείγμα της πολύ δυνατής φιλίας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ακόμη, μετά το τέλος του ματς μερικοί οπαδοί του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο θέλοντας να πάρουν κάποια φανέλα από τους "ασπρόμαυρους" ποδοσφαιριστές.

Πολλές δοκιμές από Χάβο, "killer" ο Αθανασιάδης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, τρία τέρματα πέτυχε ο Αθανασιάδης (46', 50, 67'), πιστοποιώντας την περίοδο φόρμας που διανύει και το "φονικό" ένστικτο που διαθέτει, ένα σημείωσε ο Γεωργίου (74') και ένα ο Τσουκαλάς (80'). Ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί στο 7' με τον Τάντιτς. Μάλιστα, ο Γεωργίου έβγαλε την ασίστ στον "Κλάους" στο πρώτο τέρμα που πέτυχε ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που είχε μαζί του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και διάφορα σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου