Τελευταία Νέα

20/4/11

Περιστέρι - Μαρούσι 75-56


Το Περιστέρι πήρε τη δωδέκατη νίκη του απέναντι στο Μαρούσι με 75-56 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό του και πήραν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Μαρούσι με 75-56, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ από την έβδομη θέση.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη παρά την πίεση του συλλόγου των βορείων προαστίων δεν ανησύχησαν και πήραν τη νίκη απέναντι στο μαχητικό Μαρούσι.

Από τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" ο Βρκιτς σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ ο Μότσνικ πρόσθεσε 13. Για το Μαρούσι που πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ο Σούμπτερ πέτυχε 16 και οι Γκαγκαλούδης, Μπάγκαριτς από 9.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό τους, κάτι που κατάφεραν, καθώς το Μαρούσι φαινόταν εγκλωβισμένο στην καλή αμυντική λειτουργία του Περιστερίου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, λοιπόν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη με απόλυτη συγκέντρωση βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ με 20-11, χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν... ακόμα περισσότερο γκάζι, την στιγμή που στο Μαρούσι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, με το Περιστέρι να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους. Με αυτόν τον τρόπο, οι "πρίγκιπες" της δυτικής όχθης δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με +12 πόντους (40-28).

Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα...

Το Μαρούσι, πάντως προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά για ακόμα μία φορά οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα, από την στιγμή που ο Λούμπι με κάρφωμα και ο Μότσνικ με όμορφη προσπάθεια σημείωσαν το 44-36 και σταμάτησαν το σερί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν πλησιάσει τον σύλλογο των βορείων προαστίων.

Οι "κιτρινόμαυροι", όμως δεν πτοήθηκαν συνέχισαν με την ίδια ένταση και πλησίασαν με το τέλος της τρίτης περιόδου στους πέντε πόντους το Περιστέρι (48-43).

Κάπου εκεί, ο Σκοτ ανέβασε την απόδοση του και με τρίποντο διαμόρφωσε μία διαφορά ασφαλείας για το Περιστέρι (56-46), το οποίο φρόντισε να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά (66-48), τέσσερα λεπτά πριν το τέλος για να πάρει τελικά και το θετικό αποτέλεσμα με 75-56.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 40-28, 48-43, 75-56.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 12(2), Γούντγουορντ, Ψαρόπουλος 3(1), Παπανικολάου 5, Μαρούγας 2, Α. Μάντζαρης, Σκοτ 9(3), Πέτρουλας 7(2), Βρκιτς 15(3), Λούμπι 11, Μαρίνος, Μότσνικ 13(1).

Μαρούσι (Αλεξανδρής): Σούμπτερ 16, Νοέας 2, Μπάγκαριτς 9, Ακεψεμαϊδης, Μπάσντεν 4, Χαριτόπουλος 9(1), Γκαγκαλούδης 9, Βαβάτσικος, Κοχαντίνοβιτς 7(1), Σιαμανδούρας, Τσόντζος, Καλογερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου