Τελευταία Νέα

26/4/11

Ο Άρης στο… «παιχνίδι» των πλέι οφ!


 Οι εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας dikisports.blogspot.com, σε ότι αφορά τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ της Σούπερ λίγκας είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να βάλουν τον Άρη στο «παιχνίδι» των πλέι οφ!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα υπάρχει ΠΑΕ, η οποία στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έκανε μεταγραφές με ληγμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα! Αν αυτή αποδειχθεί τελικά αύριο Τετάρτη (27/4) πως ήταν ο Πανιώνιος, τότε θα πρέπει να μηδενιστεί σε όλα της τα παιχνίδια που χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που ενέταξε στο δυναμικό της από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι και την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγώνας Άρης-Πανιώνιος, ο οποίος έληξε με νίκη της αθηναϊκής ομάδας με 2-0 θα ακυρωθεί και θα κατοχυρωθεί το παιχνίδι με σκορ 3-0 υπέρ των κίτρινων, όπως βέβαια και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην εξέλιξη αυτή ο Άρης θα φθάσει στους 48 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής με αποτέλεσμα να μπαίνει στα πλέι οφ αντί του Ολυμπιακού Βόλου κι όλα αυτά τρεις μέρες πριν από την κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής.

Είναι γεγονός ότι στο παιχνίδι εκείνο του Ιανουαρίου η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε χρησιμοποιήσει τα μεταγραφικά της αποκτήματα της περιόδου του χειμώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μάλιστα ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Μια τέτοια εξέλιξη θα τινάξει στον αέρα την διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκα αλλά και των πλέι οφ, ανάλογα πάντα με την απόφαση που θα πάρει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ στην διάρκεια της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου