Τελευταία Νέα

18/4/11

Βαλβέρδε: "Από τον ΠΑΟΚ η πιο άσχημη εμπειρία"



Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού στο Κύπελλο από τον "Δικέφαλο"... στοιχειώνει ακόμη τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δήλωσε ότι "το πιο άσχημο πράγμα για φέτος ήταν ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο"...

Ακόμη και μέσα στο μεθύσι της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας, στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν την τραυματική εμπειρία στα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Απόδειξη, όσα δήλωσε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λάρισα. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του τη φετινή περίοδο, τόνισε:

"Το καλύτερο που μου μένει από το φετινό πρωτάθλημα είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αυτό το γήπεδο (σ.σ. το Καραϊσκάκη) και από παιχνίδια αυτά που αναπτυσσόμασταν καλά και κάναμε πολλές φάσεις. Όσο για τα πιο άσχημα, πάντα σκέφτεσαι τις ήττες και κυρίως τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και παρότι ξέρω πως ο κόσμος στην Ελλάδα είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, πρέπει όμως να κάνουμε κάτι τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες να μην γίνονται πολλά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Μετά από κάθε ματς η είδηση θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα και όχι τι έγινε στο γήπεδο ή εκτός από αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου