Τελευταία Νέα

29/4/11

NBA NEWS



Οι Χοκς του Τζο Τζόνσον και οι Λέικερς του Κόμπι Μπράιαντ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με 4-2 επί των Μάτζικ και των Χόρνετς αντίστοιχα. Προκρίθηκαν κι οι Μάβερικς με το ίδιο σκορ απέναντι στους Μπλέιζες χάρις στην "33άρα" του Νοβίτσκι.

Τώρα το Λος Άντζελες θα παίξει με το Ντάλας, ενώ οι Χοκς θα αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους Μπουλς.

Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ: 84-81.

Ο Τζο Τζόνσον έβαλε την υπογραφή του με 23 πόντους κι ένα κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ οδηγώντας τους Χοκς στη νίκη επί των Μάτζικ, στο 4-2 στη σειρά και μαζί στον επόμενο γύρο των πλέι-οφ!

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα "Γεράκια" προκρίνονται στη δεύτερη φάση, μόνο που η διαφορά είναι ότι κατάφεραν να "εκδικηθούν" το Ορλάντο που τους είχε "σκουπίσει" πέρσι. Τώρα η Ατλάντα θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρα τους πρωτοπόρους Μπουλς. Η σειρά ξεκινά τη Δευτέρα.

"Το γεγονός ότι τους παίξαμε πάλι ήταν η καλύτερη εξιλέωση. Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση" τόνισε ο Τζαμάλ Κρόφορντ, που πέτυχε δύο κρίσιμες βολές.

Για τους Μάτζικ ήταν ο πρώτος πρώορος αποκλεισμός μετά το 2007.

Ατλάντα Χοκς: Σμιθ 8, Χόρφορντ 10, Κόλινς 2, Τζόνσον 23, Χάινριχ 11, Κρόφορντ 19, Άρμστρονγκ, Πατσούλια 1, Ουίλιαμς 10.

Ορλάντο Μάτζικ: Τούρκογλου 15, Μπας 6, Χάουαρντ 25, Τζ. Ρίτσαρντσον 7, Νέλσον 11, Κ. Ρίτσαρντσον, Αρίνας 6, Ρέντικ 6, Άντερσον 5.

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Λος Άντζελες Λέικερς: 80-98.

Ο Μπράιαντ ήταν ο γνωστός... Κόμπι κι οι Λέικερς "άλωσαν" τη Νέα Ορλεάνη σφραγίζοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι-οφ. Οι Καλιφορνέζοι έκαναν το 4-2 και "καθάρισαν" τους Χόρνετς που αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι.

Όσο για τον ηγέτη του Λος Άντζελες; Πέτυχε τους 22 από τους 24 πόντους του στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Άντριου Μπάινουμ, που είχε 18 ποντους, 12 ριμπάουντ και πολύ καλή παρουσία στη ρακέτα.

"Αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να γίνει όσο καλή, όσο οποιαδήποτε άλλη είχα κοουτσάρει εδώ" τόνισε ο Φιλ Τζάκσον, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ πρόσθεσε: "Είμαστε πολύ καλοί στο να προσαρμοζόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Όσο συνεχίζεται η σειρά, τόσο καλύτεροι γινόμαστε".

Νιου Ορλίνς Χόρνετς: Αρίζα 12, Λάντρι 19, Οκαφόρ 7, Πολ 10, Μπελινέλι 11, Γκριν 9, Τζακ 6, Γκρέι, Γιούιν, Μπενζά, Σμιθ 4, Ποντέξτερ 2.

Λος Άντζελες Λέικερς: Αρτέστ 4, Γκασόλ 16, Μπάινουμ 18, Μπράιαντ 24, Φίσερ 6, Σμιθ, Όντομ 14, Μπαρνς 8, Μπλέικ, Μπράουν 8, Τζόνσον.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Ντάλας Μάβερικς: 96-103.

Χάρις στους 33 πόντους του Ντιρκ Νοβίτσκι οι Μάβερικς πέρασαν νικηφόρα από το Πόρτλαντ έκαναν το 4-2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι Μπλέιζερς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, αλλά οι Τεξανοί απέκρουσαν την προσπάθεια τους και πήραν τη νίκη, που ήταν κι η πρώτη εκτός έδρας στη σειρά.

Ο Τζέισον Τέρι πέτυχε 22 πόντους, ερχόμενος ως συνήθως από τον πάγκο.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Ουάλας 32, Όλριτζ 24, Κάμπι 2, Μίλερ 5, Μάθιους 19, Ρόι 9, Τζόνσον 2, Φερνάντες 3, Μπατούμ.

Ντάλας Μάβερικς: Μάριον 16, Μπαρέα 7, Τσάντλερ 9, Κιντ 7, Στίβενσον 3, Στογιάκοβιτς 6, Τέρι 22, Χέιγουντ, Νοβίτσκι 33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου