Τελευταία Νέα

21/5/11

Μπαρτσελόνα - Τζουζέπε Ρόσι για 4 χρόνια!


Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τζουζέπε Ρόσι για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και μένει πλέον να συμφωνήσει στο οικονομικό με τη Βιγιαρεάλ για να φέρει στον 24χρονο φορ στο "Καμπ Νόου".

Όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ισπανικός ραδιοφωνικό σταθμός "Cadena Ser", οι πρωταθλητές Ισπανίας τα βρήκαν σε όλα με τον πρώτο σκόρερ του "κίτρινου υποβρυχίου" τη φετινή σεζόν (18 γκολ σε 33 εμφανίσεις του στη La Liga), με τη συμφωνία να κάνει λόγο για τετραετές συμβόλαιο του παίκτη με τους "μπλαουγκράνα".

Το ίδιο μέσο συμπλήρωσε πως οι Καταλανοί θα πρέπει τώρα να βρουν τη "χρυσή τομή" στο οικονομικό και με την ομάδα του, με τη Βιγιαρεάλ να εκτιμά την αξία του Ιταλού φορ γύρω στα 30.000.000 ευρώ.

Το ποσό όμως αυτό ενδέχεται να πέσει σημαντικά σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα και κάποιος παίκτης της Μπαρτσελόνα, με το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς να αρέσει στους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ και τη Μπαρτσελόνα να μην είναι αρνητική απέναντι στο ενδεχόμενο να αποχωριστεί τον νεαρό άσο για χάρη του Τζουζέπε Ρόσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου