Τελευταία Νέα

24/5/11

Ατρόμητος : Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Σαμπού!


Ο Μασάμπα Σαμπού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με την φανέλα του Ατρομήτου, καθώς οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους. Σαμπού: "Είμαι ευχαριστημένος στον Ατρόμητο".

Με την φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μασάμπα Σαμπού, καθώς μετά από την συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι, ο Ατρόμητος θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Σαμπού, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε πως "Είμαι ευχαριστημένος στον Ατρόμητο".
"Η μόνη σκέψη που είχα κάνει ήταν ότι αν επέστρεφα στη Γαλλία κι έπαιζα για ένα ακόμη χρόνο εκεί θα αποκτούσα το γαλλικό διαβατήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και ευελπιστώ σε ατομική και ομαδική επιτυχία στη νέα σεζόν. Πέρυσι ήταν μια περίοδος προσαρμογής για εμένα καθώς έπαιξα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, είχε συνάντηση και με τον προπονητή των "κυανόλευκων", Γιώργο Δώνη, όπως επίσης και με τον βοηθό προπονητή, Μάκη Αγγελίνα, για να οριστικοποιηθούν οι ακριβείς ημερομηνίες για την προετοιμασία της νέας περιόδου. Επιπλέον, συζητήθηκε εκ νέου η εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου