Τελευταία Νέα

31/5/11

ΑΡΗΣ : MΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ


Το τέλος του Μάη βρίσκει τον Σάκη Τσιώλη στην Αθήνα με τον τεχνικό του Άρη να αναμένει το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ όπως και το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του Νέρι Καστίγιο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αφού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη δίνοντας το παρών σε σεμινάρια επέστρεψε στην Αθήνα από όπου στα μέσα της εβδομάδας, το πιθανότερο την Τετάρτη, είναι να ανηφορίσει και πάλι στην Θεσσαλονίκη.

Ένα ταξίδι που έχει να κάνει για την νέα συνάντηση που έχει να κάνει με τον πρόεδρο της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, ως συνέχεια αυτής της περασμένης Παρασκευής με βασικό αντικείμενο το τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ.
Σε ένα ρόστερ του Άρη όπου την στιγμή αυτή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα παραμείνει ο Ρονάλντο Γκιάρο μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού σε μία θέση όπου αναζητείται πλέον ο παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη.

Σε μία θέση όπου μεταξύ των Ευθύμη Κουλουχέρη και Γρηγόρη Παπαζαχαρία λογικά θα παραμείνει ο δεύτερος και θα προωθηθεί από το νέο αίμα ο Μιχάλης Γιαννίτσης την ίδια ώρα που ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης οδεύει προς την ΑΕΚ παρά την συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Τέσσερις εκτός πλάνων...

Κατά τα άλλα εκτός πλάνων φαίνεται πως βρίσκονται οι Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις όπως και οι δανεικοί Νάτσο Γκαρσία σε Μπολιβάρ και Τόνι Κάλβο σε Πάρμα που δεν υπολογίζονται ενώ ως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και δύο επιθετικών.

Ακόμη ενός αριστερού χαφ πίσω από τον Νέρι Καστίγιο σε περίπτωση παραμονής του, στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναμένουνε μέχρι μεθαύριο Τετάρτη την απάντηση του αδερφού του και μάνατζέρ του Άλεξ για το βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του με την Σαχτάρ ντόνετσκ, και ένα δεκάρι.

Ο Τσιώλης είναι θετικός και στην παραμονή του Ντανίλο Περέιρα μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από την ιταλική Πάρμα και για την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ από τα ονόματα που έχουνε δει το φως της δημοσιότητας αυτό του Λεονάρντο της ΑΕΚ και του Καρίμ Σολτάνι που μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουνε.

Όσον αφορά το γεγονός απόκτησης δύο επιθετικών έχει να κάνει με το ότι στα μέσα Απριλίου λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρχιο Κόκε για να μεταγραφεί στο Χιούστον και μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του Αργεντινού Ραούλ Μπομπαντίγια από την γερμανική Γκλάντμπαχ όπου και επέστρεψε.

Το γεγονός όμως ότι είναι θέμα ωρών η λύση του συμβολαίου του Κόκε με το Χιούστον σε συνδυασμό με τα γραφόμενά του Ισπανού τα τελευταία 24ωρα του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αφήνουνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Άρη που τον χαρακτηρίζει ως σπίτι του.

Ένα θέμα που αν θα γίνει πράξη ή όχι είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες με το μόνο σίγουρο να είναι πως ήδη η ανταπόκριση από τους φίλους του Κόκε και συνάμα του Άρη για την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως στις 13 Απριλίου ο Κόκε εμφανώς συγκινημένος κατά την Συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ανάμεσα στα όσα είχε πει ο Ισπανός επιθετικός είχε φροντίσει να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ανακοίνωσε Γιαννιώτα μετά από εισήγηση Τσιώλη!

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης το απόγευμα της Δευτέρας (30/05) ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο μετά από σχετική εισήγηση του Τσιώλη. Ο 18χρονος έχει γεννηθεί στις 29-4-1993, αγωνίζονταν μέχρι την σεζόν 2010-2011 στην Κ20 (έχοντας αγωνιστεί και στην Κ17 τα προηγούμενα χρόνια) ως μεσοεπιθετικός (από την δεξιά κυρίως πλευρά) και πλέον ανήκει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του ο Γιαννιώτας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, www.arisfc.gr, επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον Άρη. Ήταν κάτι που το περίμενα και το ήθελα πάρα πολύ.

Στόχος μου πλέον να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ευχαριστώ τους προπονητές μου στον Άρη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου