Τελευταία Νέα

25/5/11

Play off :ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2


Ραντεβού με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ έστειλε τον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός με δύο προσωπικά γκολ (58', 67') οδήγησε την ομάδα του απέναντι στην αποδεκατισμένη ΑΕΚ, στην κορυφή των πλέι οφ και στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στον κορυφαίο σκόρερ του Τζιμπρίλ Σισέ που με δύο προσωπικά γκολ οδήγησε στα "αστέρια" της Ευρώπης την ομάδα του.

Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με την ΑΕΚ σκοράροντας στο 58' (σουτ) και 67' (κεφαλιά) και στέλνοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και τους διοικούντες του στα ουράνια.
Παρά το άσχημο πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (οριζόντιο) με τον Κατσουράνη, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα καθώς και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μια καλή ευκαιρία.

Οταν στην επανάληψη το κατάφεραν οι παίκτες του Χιμένεθ (ευκαιρία με σουτ και κεφαλιά ο Μπαχά) τότε ο Σισέ πιθανών να "θορυβήθηκε" και με δύο γκολ, χάρισε μια ακόμα νίκη στο "τριφύλλι" που έσπασε την παράδοση στα πλέι οφ και εκτός από την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε και πρώτο στα πλέι οφ, κατακτώντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο:  Ολυμπιακό στάδιο

Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)

Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών) - Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας)

Τέταρτος διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)

Κίτρινες: - / Σαριέγκι

Κόκκινες: - / -

Γκολ: Σισέ 58', 67'

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Ματέο, Καράμπελας, Νταντόμο, Μάκος, Ντρπιτς, Γκέντσογλου (64' Κλωναρίδης), Καφές (71' Εντερ), Σκόκο, Λαγός (79' Γκερέιρο), Μπαχά.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα (46' Χριστοδουλόπουλος), Σαριέγγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (63' Καραγκούνης), Μαρίνος, Λέτο, Σισέ.




Η τελική βαθμολογία τών Play off  (6η αγωνιστική).

1. Παναθηναϊκός 13 βαθ.
2. ΠΑΟΚ 12 βαθ.
3. ΑΕΚ 8 βαθ.
4. Ολυμπιακός Βόλου 6 βαθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου