Τελευταία Νέα

30/6/11

Παναθηναϊκός - Πρώτη προπόνηση με εργομετρικά και εξετάσεις!



Τη πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το πρωί, υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εξετάσεις και εργομετρικά περιλάμβανε το πρόγραμμα. Νέο συνεργάτη έφερε μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Χωρίς μεταγραφές και με περίεργη διάθεση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με σκοπό να κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα στην πρώτη συγκέντρωση δεν υπάρχει κανένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία το ΔΣ της ΠΑΕ την Παρασκευή αν και πάνω κάτω δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.

Το "πάρων" λοιπόν έδωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς έλειψαν οι Έλληνες διεθνείς, ο Καντέ που έχει άδεια μέχρι τις 4 του μήνα και ο Σαριέγκι που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και έχει ενημερώσει την ΠΑΕ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν οι άνθρωποι της ομάδας σε τι κατάσταση βρίσκονται, όπως και εργομετρικά. Την Παρασκευή θα γίνει φουλ πρόγραμμα με τους παίκτες να μπαίνουν σιγά σιγά στα βαθιά.

Με νέο συνεργάτη ο Φερέιρα.

Τέλος να πούμε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", έφερε μαζί του ένα νέο συνεργάτη που ακούει στο όνομα Νούνο Αλμέιδα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της Μπενφίκα στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου