Τελευταία Νέα

27/6/11

Οι τελευταίοι αποκαλυπτικοί διάλογοι!



Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Δευτέρας.


Τις τελευταίες ημέρες και σχεδόν καθημερινά διαρρέουν αποσπάσματα της δικογραφίας, όπου εμπλέκονται οι περισσότεροι ισχυροί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και σκιαγραφούνται τα παράνομα παιχνίδια που παίζονται στο χόρτο.

"Θα του γ@μ.. το σπίτι του Νίκου".


Με πολύ βαριά λόγια αναφέρεται στον Νικόλα Πατέρα, ο Αχιλλέας Μπέος σε νέα συνομιλία με κάποιον Στιβ, υπογραμμίζοντας πως δεν θα τον αφήσει να ξεφύγει.

13/3/2011, 11:18:44
Ο Στιβ καλεί τον Αχιλλέα Μπέο

Στιβ: Πάντως και την Πέμπτη που θα κάνεις την συνέντευξη, για αυτό σε πήρα, να είσαι προσεκτικός γιατί αυτά που θα πεις να μην μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.
Αχιλλέας: Στιβ εγώ άκου να σου πω κάτι, για τον κόσμο μιλάμε και για δικαστικώς και αυτά ότι ήταν να πάθω το έπαθα, δεν έχω να πάθω τίποτα άλλο.
Στιβ: Εγώ απλώς στο λέω.
Αχιλλέας: Θα είμαι μαλ...ας όμως από αυτή την ιστορία να αφήσω το Νίκο να ξεφύγει. Θα του γα...σω το σπίτι. Χωρίς να γίνω ρουφιάνος, πρόσεξε όταν θα με φτάσει στο σημείο να πω και άλλα πράγματα θα αναφερθώ σε αυτά. Εγώ θα τον ξεπατώσω τώρα με την άρση του απορρήτου. Θα κάνουμε επιστολή στον εισαγγελέα, στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κάντε άρση απορρήτου.
Στιβ: Ναι.
Αχιλλέας: Επειδή σου είπε ότι θα έχω πρόβλημα εγώ μαζί του. Εγώ δεν σου είπα θα έχει και αυτός μαζί μου; Για να δούμε. Αν νομίζει με 200 χιλιάρικα που έδωσε στην αστυνομία θα αλλάξει την άποψη της γνώμης και θα εξαγοράσει συνειδήσεις είναι γελασμένος.
Στιβ: Εσένα πιστεύεις θα σε καλέσει ο εισαγγελέας;
Αχιλλέας: Εμένα 2 πράγματα μπορεί αν γίνουν ή να με καλέσει για μάρτυρα ή να κρίνει από όλα αυτά που κατέθεσαν όλοι αυτοί και που θα καταθέσουν ότι υπάρχει λόγος να με πάει για δίκη.
Στιβ: Ποιοι θα καταθέσουν; Ο Πιλάβιος έχει να καταθέσει ακόμη.
Αχιλλέας: Ο Πιλάβιος και ο Βασάρας.
Στιβ: Και ο Βασάρας. Τι να καταθέσει ο Βασάρας;
Αχιλλέας: Τίποτα δεν πρόκειται να καταθέσει.
Στιβ: Ο Πιλάβιος τι να καταθέσει;
Αχιλλέας: Μα δεν έχει συμβεί τίποτα, ο Δαλούκας ξέρεις τι έχει πει;
Στιβ: Ναι ξέρω.
Αχιλλέας: Τι;
Στιβ: Ότι του έκανες πίεση αλλά λέει δεν μου έγινε πρόταση δωροδοκίας.
Αχιλλέας: Ναι. 'Αντε λοιπόν πήγαινε με εμένα για δίκη.
-------------------
Αχιλλέας: Τι θα πει δηλαδή; Ποια είναι η πίεση; Τι σου είπα; Να παίξεις κόντρα στον Παναθηναϊκό; Μπράβο. Έπαιξες. Άρα λοιπόν η πίεση που σου έκανα, δεν σε φοβέρισε, δεν φοβήθηκες. Άσε τα μαλ...ιες, γαμ... τα.
Στιβ: Παιδικά πράγματα είναι όλα αυτά.
Αχιλλέας: Είναι ντροπή που μιλάς με αυτόν τον που...η ακόμα στο λέω. Κατακριτέος από όλο τον κόσμο είναι ο ρουφιάνος.

"Τον κρατάει από τα αρχ... ο κόκκινος αρχηγός".


Ο μεγάλος κόκκινος πρόεδρος έχει πιάσει από τα αρχ@@@ τον Σοφοκλή. Ρίξανε τον Ηρακλή γιατί ήθελαν να κρατήσουν τον Αστέρα, αλλά και συμβουλές του Μάκη για το σχεδιασμό της ΑΕΛ στη Β' Εθνική. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα αποκαλύπτονται σε συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Κώστα ο οποίος λίγο πριν τη συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας, ήταν στη Λάρισα.

Εισερχόμενο από τον Κώστα (Β) στον Μάκη Ψωμιάδη (Α).

Έναρξη 21:56 (04.05.2011).

Α: Ελα αγορίνα μου.
Β: Ρε συ πρόεδρε, να σε ρωτήσω κάτι; Η σχέση που μπορεί να έχει με τον μεγάλο πρόεδρο ο Σοφοκλής υπάρχει περίπτωση να είναι χρηματική;
Α: Ποιον μεγάλο πρόεδρο;
Β: Τον μεγάλο, τον κόκκινο. Υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει εξάρτηση χρηματική;
Α: Οχι. Μόνο στο χέρι να τον κρατάει για την καρέκλα.
Β: Μόνο αυτό.
Α:  Οχι, είναι τίμιο παιδί.
Β: Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν και έτσι σκέφτομαι για να σου πω την αλήθεια, αλλά ξέρω ΄γω ρε γαμώτο...
Α: Αλλά τώρα όλα αλλάζουνε ξέρεις, δεν μπορώ να βάλω στο χέρι μου στο ευαγγέλιο...
Β: Όχι απλά την άποψη σου ρωτάω.
Α: Δεν το νομίζω να φθάσει σ' αυτό το έσχατο σημείο, πάντως εδώ πέρα τον έχουν πιάσει εντελώς στα αρχ@@@ και δεν τον αφήνουν να αναπνεύσει.
Β: Εντάξει, τι να πω... δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλα λέει από δω, άλλα από κει...

(η γραμμή κόβεται)

Εισερχόμενο από τον Κώστα (Β) στον Μάκη Ψωμιάδη (Α).
Έναρξη 21:58 (04.05.2011)

Α: Ελα, είμαι στο αμάξι γι' αυτό δεν έχω σήμα καλό. Γιατί το λες αυτό;
Β: Γιατί ψάχνω, έκανα μια σκέψη στο δικό μου μυαλό ρε παιδί μου ότι όλα αυτά για να γίνονται τον έχει... πως να σου πω, δεν το κάνει από μόνος του. Τώρα τον έχει στο χέρι σε κάτι; Δε μου αρκεί εμένα ρε γαμώτο.
Α: Εγώ πιστεύω ότι το έχει παρατήσει το μαγαζί και το κουμαντάρει ο άλλος από κάτω, από το λιμάνι μέσω του δικηγόρου του, αυτού του γελοίου και του Παυσανία.
Β: Ναι.
Α: Δηλαδή υπάρχει ένας δικηγόρος εκεί πέρα που αυτοί... και τους είδα πως λειτουργούσανε και στο κύπελλο και στα έτσι και στα αλλιώς, κατάλαβες;
Β: Κατάλαβα.
Α: Κι εκεί πέρα τώρα πήραν αυτές τις αποφάσεις. Ο πρόεδρος, πάντως, ψήφισε και για τους δυο να μείνουν, να το ξέρεις αυτό.
Β: Ο πρόεδρος; Να μην πάρουνε.
Α: Να πάρουνε. Ο πρόεδρος ήταν υπέρ και των δύο ομάδων. Και αυτό που ρίξανε τον Ηρακλή, τον ρίξανε για να έχουνε τον Αστέρα που είναι δικό τους μαγαζί.
Β: Ναι. Γι' αυτό και αυτοί τουμπεκιάσανε την τελευταία εβδομάδα, τις πρώτες μέρες ήταν όλο: "Βοηθήστε να πάρουμε, να δείξουμε, να κάνουμε". Που είσαι; Πάνω;
Α: Πάνω είμαι. Ο δικός σου θα έχει τρελαθεί, ε;
Β: Ε, εντάξει.
Α: Και απότι ρώτησα και κάτω δεν έχει τύχη και το CAS τώρα ε; Γιατί αργεί να γίνει.
Β: Ναι, έτσι μας είπανε.
Α: Δεν παίρνει άλλη καμία; Δεν παίρνει άλλο τίποτα;
Β: Δεν έχει τίποτα άλλο. Εμείς μάλλον θα ξεκινήσουμε σε κανά δίωρο να πάμε κάτω.
Α: Λάρισα;
Β: Όχι, Λάρισα ήμασταν όλη μέρα από το πρωί.
Α: Ναι; Ο ... (ακατάληπτο) εκεί;
Β: Ναι.
Α: Και πως το χειρίζεστε το θέμα τώρα; Τους διώχνετε;
Β: Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με όλους. Πρώτα να κλείσει αυτή η χρονιά και βλέποντας και κάνοντας,
Α: Τι να κλείσε ρε μαλ@@@; Εσένα τώρα δε σε συμφέρει, εσύ πρέπει να τα κλείσεις και τα δυο πακέτο.
Β: Κι αυτό θέλει συζήτηση. Από κοντά με όλους, τους φωνάξαμε όλους έναν-έναν...
Α: Και τι λένε; Θέλουν να πουλάνε;
Β: Οχι ιδιαίτερα. Εχεις 3-4 που δεν είπαν τίποτα, έχει μερικούς που είπαν: "Θα το σκεφτώ" και έχεις μερικούς που σου λένε: "Μα, μου", αλλά θα το σκεφτούνε στο τέλος.
Α: Τα βαριά σου όλα;
Β: Αυτοί με δόσεις.
Α: Και τι; Θα τα κρατήσεις
Β: Οχι, όχι.
Α: Ταβλαρίδης και τέτοια με 4 κατοστάρικα τι να τον κάνεις;
Β: Όχι, όχι.
Α: Αυτός δεν παίρνει ούτε 2 κατοστάρικα τώρα. Και στη Σούπερ Λίγκα. Και θες παιδιά ψυχωμένα τώρα στη Β'. Θες άλλο πράγμα.
Β: Ναι, ναι. Αλλο πράγμα τελείως.
Α: Μην την πατήσεις σαν τον μαλ@@@ τον Κομπότζη που άρχισε μετά και αγόραζε και... Θέλει ψυχωμένα παιδιά. Στο λέω γιατί την έχω φρέσκια την εικόνα. Και μην πας καθόλου συμβόλαιο πάνω από 70-100.
Β: Ναι. Έτσι του είπα μέσα. Ε, μήπως κρατήσουμε 1-2 απ' αυτούς... Κρατήσουμε τον Ρομέο, μπορεί να τον πουλήσουμε κάποια στιγμή...
Α: Αμα μπορείς να πουλήσεις κανέναν απ'αυτούς που έχουν συμβόλαιο...
Β: Καλά Μάκη μου, γεια.

Πώς στήθηκε το ματς.


Στους νέους διαλόγους που διέρρευσαν οι δύο συνομιλητές περιγράφουν την ακριβή διαδικασία για το "στήσιμο" του αγώνα: τα τζιπ, οι μπράβοι και όλο το χρονικό. Απίστευτες οι ατάκες που κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Δευτέρας, στις οποίες συμμετέχει ο Δημήτρης Ζαβαντίας κι ένας άγνωστος, ονόματι Κωνσταντίνος.

Από τον Κωνσταντίνο (Β) στον Δημήτρη Ζαβαντία (Α):

Α: Για πες, βρήκατε τα δύο τζιπ και τελικά;
Β: Έρχεται αυτός, μ..... και μπαίνει μέσα.
Α: Ποιος;
Β: Ο Τσακογιάννης ρε μ.....! Με 4 μπράβους, τα μαθαίνω εκ των υστέρων εγώ, γιατί πήγα αργά στο γήπεδο. Μπαίνει μέσα με τέτοιο, έρχονται εκεί, κάθονται στο γήπεδο, μιλάνε με τον πρόεδρο της Σκύδρας, τον χοντρό, αυτόν τον λεμέ και κατά τις τρεις παρά πάνε και λένε τον πρόεδρο τον δικό μας: "Έλα να σου πούμε λίγο.", πάει εκεί στην άκρη... ο πρόεδρος της Σκύδρας, ο πρόεδρος ο δικός μας και ο Τσακογιάννης. Τον δείχνει μία τσάντα με λεφτά, τον λέει: "Πόσα δίνεις να πάρεις το ματς;", λέει ο πρόεδρος: "Τι λες; Τι να δώσω; Δε δίνω τίποτα. Το ματς θα το κερδίσω". Τον λέει: "Δεν έχεις χρόνο πολύ να σκεφτείς, πάνε κάτω και συνεννοήσου να γίνει το ματς. Εσύ θες να κερδίσεις, να πάρεις τους βαθμούς, πάνε κάτω και μίλησε με τον προπονητή να γίνει το ματς διπλό ημίχρονο, άσο τελικό". Λέει ο πρόεδρος ο δικός μας: "Αυτά δε γίνονται, είναι τρεις παρά τέταρτο κι αυτά δε γίνονται.", του λέει: "Έτσι γίνονται και μη μάθω ότι παίχτηκε τίποτα ή αυτά και γίνει κι εδώ ότι παίχτηκαν λεφτά, θα γίνει της π......!" και τους λέει ο πρόεδρος: "Δε με ενδιαφέρουν αυτά, σε παρακαλώ. Άστο, δε γίνεται". Λέει: "Σε περιμένω στα θεωρεία πάνω.", πάει αυτός με τους μπράβους του, ανεβαίνει πάνω στα δημοσιογραφικά και κάθεται εκεί. Τον παίρνει τηλέφωνο και τον λέει: "Σε περιμένω τρεις παρά πέντε να μου πεις τελειωτικό ναι ή όχι". Πάει ο πρόεδρος πάνω και τον λέει: "Όπως και σου είπα, δε γίνεται αυτό που μου ζητάς. Εγώ το ματς θα το παίξω στα ίσα και θα προσπαθήσω να κερδίσω, δεν κάνω τέτοια. Δεν μπορώ να μπω και να πω στους παίκτες και στον προπονητή αυτά τα πράγματα". Γίνεται αυτό, παίζεται το πρώτο ημίχρονο κανονικά...
Α: Στα ίσα το πρώτο;
Β: Ναι ρε μ....., άμα δεις, κόντρα στην κόντρα ήτανε. Ο διαιτητής εν τω μεταξύ τους σπρώχνει αυτούς...
Α: Στα ίσα το πρώτο.
Β: Στα ίσα το πρώτο. Αυτοί αράζουν πάνω στα δημοσιογραφικά, ανοίγουν τα laptop, δεν τους πειράζει κανένας, ήταν 4 γαϊδούρια και τελειώνει το πρώτο ημίχρονο. Κατεβαίνει ο πρόεδρος, κάνουν φασαρία με τον διαιτητή, γιατί ήταν απαράδεκτος... εμείς έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το ματς αυτό. Κατεβαίνουν κάτω, γίνονται φασαρίες, μπαπ-μπουπ τους διαιτητές, το ένα, το άλλο και σε κάποια φάση με το που βγαίνοντας από την καταπακτή πάει ο χοντρός ο πρόεδρός τους και τον πιάνει τον δικό μας και τον λέει: "Τουλάχιστον ρε συ να το κάνουμε όβερ το ματς, να κερδίσεις εσύ. Εγώ θα αφήσω να χάσετε, αλλά τουλάχιστον...", τον λέει: "Δε γίνεται, τι όβερ; Άμα θες να χάσεις, κάτσε και φάε 3-4 γκολ μόνος σου. Μη με ανακατεύεις, σου είπα κάτι. Μη με μπλέκεις με τέτοια". Και ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, μ....., κάθεται ο πρόεδρός τους στον πάγκο και δίνει εντολή μάλλον σ' αυτούς, σ' αυτούς το είχε πει...
Α: Ανοίξτε.
Β: ...ότι το ματς θα γίνει 2-1, τον έλεγαν τον δικό μας για 2-1.
Α: 2-1 πώς θα γίνει; Αφού πρέπει να φάτε κι εσείς γκολ.

Στη συνέχεια του διαλόγου, ο Β εξηγεί στον Α τα κωμικοτραγικά που έγιναν μέσα στο γήπεδο και το πώς η μία ομάδα άφηνε την άλλη να σκοράρει ώστε να έρθει το όβερ.

Οι ντοπαρισμένοι κι οι "πεθαμένοι".


Ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει για τον Ατρόμητο που δεν... υπήρχε, τον πρόεδρο που ανέβηκε στην κερκίδα, τον Ντεμπεγλέρ, τον Κόκε που έχει πρόβλημα με τα καζίνο, τον Σφακιανάκη και πολλά ακόμη σε έναν απίστευτο διάλογο!

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από άγνωστο (Β') στον Μάκη Ψωμιάδη (Α'):

20:06 (16.03.2011):
Α: Κυνήγαγε τους φιλάθλους ρε μ...., δεν στο πα;

Β: Πάρε τα α... μου ρε σκατόχ..., γ...!

Α: Έλα να σου πω κάτι, στο πα να πούμε; Και χωρίς να παίξει μπάλα ο Ατρόμητος, δεν υπήρχε Ατρόμητος!

Β: Αυτοί νεκροί.

Α: Ειδικά αυτός ο Ντεμπεγλέρ το χειρότερο του παιχνίδι έκανε σήμερα! Δεν υπήρχε ο Ντεμπεγλέρ ούτε ο Σφακιανάκης, δηλαδή απ' όσους έλεγα ότι ήταν καλοί, αυτοί ήταν χειρότεροι και οι δύο.

Β: Όχι, ξέρεις γιατί; Γιατί τους είχε πει να μην κάνουμε καθόλου παιχνίδι. Γι' αυτό κάτσανε πίσω όλοι, κατάλαβες;

Α: Ναι;

Β: Και δεν μπορούσανε. Μόνο ο Σφακιανάκης ήθελε, του Νεμπεγλέρ του είπε "Μη δίνεις καθόλου." κι αυτός έδινε μόνο την μπάλα και καθότανε εκεί. Γι' αυτό έγινε αυτό.

Α: Κατάλαβα. Ο χοντρός που ανέβηκε στην κερκίδα;

Β: Τι έκανε ρε μ...; Τι έκανε μπορείς να μου πεις; "Της μάνας σας το μ...! και ανέβαινε πάνω."

Α: "Της μάνας σας το μ...!"

Β: Καλά, τελείωσε, να ξέρεις, έτσι; τελείωσε. Αυτό περίμενε αυτός αν πάει στον τελικό, αφού δε θα πάει στον τελικό, αφού δεν πήγε τον π... κλαίγανε τώρα!

Α: Ναι, ναι, ναι. Γελοιοποιήθηκε πάντως ε;

Β: Έτσι, ακριβώς. Τώρα θα γελάνε και μαζί του εκεί στον Βόλο όλοι.

Α: Ε, τώρα τον βρίζουν, του λένε: "Πανιώνιος είσαι! Άντε γ..., φύγε!" κι αυτά.

Β: Έτσι ακριβώς. Πώς το ευχαριστήθηκα!

Α: Τι άλλο αδερφούλη μου; Τι άλλα κάνεις;

Β: Τίποτα.

Α: Εγώ είχα όλους τους παίκτες εδώ πέρα στο μαγαζί, στο Ηααgen Dazs και είδαν το ματς, "Σιγά την ομάδα!" λέει και τέτοια.

Β: Τίποτα. Και άμα έχει και ντόπινγκ κοντρόλ; Αυτοί είναι τελειωμένοι ρε!

Α: Εντάξει μωρέ, τι ντόπινγκ κοντρόλ και τα α... μου; Γιατί; Ντοπαρισμένοι ήταν σήμερα; Δεν τους είδες πώς ήταν;

Β: Δεν ήταν σήμερα, γι' αυτό δεν μπορούσαν να περπατήσουν.

Α: πεθαμένοι ήταν όλοι τους, δεν τους είδες;Κατ' αρχάς αυτοί τώρα δε θα έχουν ψυχολογία να παίξουν σε μένα, ε; Συμφωνείς;

Β: Ναι, μηδέν. Θα τους πλακώσεις κι εσύ δυνατά απ' την αρχή, θα τους φύγει το μ...!

Α: Επιθετικά θα τους παίξω απ' την αρχή.

Β: Και δυνατά.

Α: Φουλ επίθεση, φουλ. Φουλ επίθεση και πολύ κλωτσίδι, θα βάλω τα σκληρά παιδιά. Δε βάζω ντελικατέ (;) και τέτοια.

Β: Αυτό θέλουν, θα είναι και κουρασμένοι αυτοί κιόλας. Και καθόλου ψυχολογία. Θα τα κάνει και μ... αυτό τώρα, θα γίνει της π... θα γράφουν και γι' αυτόν πάλι.

Α: Θα κάνει δηλώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην  κάνει δηλώσεις.

Β: Έτσι ακριβώς.

Α: Φαντάσου τι τρέλα είχε, ανέβηκε στην κερκίδα και κυνήγαγε τους φιλάθλους, τον φίλαθλο που τον έβρισε! Πα, πα, πα!

Β: Ναι, ναι, ναι. Πήγε και να κατέβει στην έξοδο, ξέρεις. Αλλά εκεί στην έξοδο να είναι καμιά πενηνταριά να τον βουτήξουνε να τον κάνουνε τόπι! Κατάλαβες;

Α: Γελοιοποιήθηκε πάντως, έτσι;

Β: Εγώ το ευχαριστήθηκα, άστο, το ευχαριστήθηκα. Και όσο πηγαίνει να γελοιοποιείται, κατάλαβες; Όσο πηγαίνει.

Α: Γελοιοποιήθηκε. Τελειώνει ο μύθος του εγώ πιστεύω, ε;

Β: Τελειώνει λες, ε;

Α: Τελειώνει, ναι.

Β: Να δούμε τι θα γίνει, αν θα τον τιμωρήσουνε αυτά τα μ....!

Α: Ε, εντάξει, αυτά τώρα που τα βλέπουν που κυνηγάει στις κερκίδες και τέτοια δείχνουν ότι τα έχει χαμένα ο άνθρωπος.

Β: Εκτός ελέγχου, είναι εκτός ελέγχου.

Α: Δεν τα κάνουμε, αυτά τώρα τα πράγματα, να κυνηγάμε τους φιλάθλους (ακατάληπτο), λάθος το λέω;

Β: Έτσι, ακριβώς.

Α: Δεν ανεβαίνει ποτέ πρόεδρος πάνω στην κερκίδα ε;

Β: Κατ' αρχήν τώρα καίγεται ο τόπος μαζί σου κι εσύ ασχολείσαι μ' αυτό το πράγμα; Σαν να τους λες: "Σας γράφω στα α... μου και το κράτος και όλους!"

Α: Μα έτσι δείχνει, ότι τους γράφει όλους στα α... του.

Β: Ναι, αυτό. Γι' αυτό σου λέω ότι θα την πληρώσει. Μάλιστα. Αυτό το μ... ο Καστίγιο στο καζίνο είναι συνέχεια; Ξημεροβραδιάζεται;

Α: Στο καζίνο ήτανε, ναι.

Β: θα χάσει όλα τα λεφτά του αυτό το μ...!

Α: Δεν έπαιζε, όμως, έπαιζε ο Κόκε. Του έλεγε τι να παίξει, λες να έπαιζε με τα λεφτά τα δικά του ο Κόκε;

Β: Μπορεί γιατί ο Κόκε δεν έχει φράγκο, να ξέρεις. Όταν του δώσανε 15 μέρες άδεια και πήγε στην Ισπανία, του δώσανε, γιατί είχε χάσει πάρα πολλά λεφτά στο καζίνο, γιατί έχει τρέλα αυτός με το καζίνο.

Α: Να, το ξέρω. Κάθε μέρα, μεσημέρι, απόγευμα εκεί είναι.

Β: Μπορεί να παίζει με τα λεφτά του για να μην δείχνει ότι παίζει αυτούς, κατάλαβες;

Α: Ναι, ναι, ναι. Και του λεγε τι να παίξει.

Β: Γ... τα! Θα καταστραφεί αυτό!

Α: Τι βλέπεις τώρα στο δεύτερο ματς; ΠΑΟΚ;

Β: Βλέπω ΠΑΟΚ, φίλε, ναι.

Α: Κι εγώ ΠΑΟΚ βλέπω. θυμάσαι ότι σου είχα πει για τον Ατρόμητο ότι βλέπω Ατρόμητο;

Β: Ναι. Εντάξει, κι ο (ακατάληπτο) καλός ήτανε, αν και 2 σφυριγματάκια εκεί πέρα στο ημίχρονο, κάτι ψιλοφάουλ...

Α: Χάσανε εκεί τις ευκαιρίες τώρα και του Καμάρα και του Αναστασάκου, δε χάνεται αυτό το γκολ έτσι δεν είναι;

Β: Έτσι, ναι.

Α: Αργός πολύ ο Αναστασάκος.

Β: Πολύ, πολύ. Αυτός είναι για να τον βάλεις στην αλλαγή για να κρατάει την μπάλα. Κατάλαβες;

Α: Και θυμίσου τώρα που στο λέει το φιλαράκι σου, ο Ατρόμητος θα παίξει τελικό και θα πέσει στη Β' Εθνική.

Β: Ναι, ναι, ναι.

Α: Θυμίσου που στο λέω, δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ, ήδη έχει πάει Β' Εθνική. Και με ισοπαλία πάλι!

Β: Ναι, ναι, ναι. Εντάξει αδερφούλη μου.

Α: Αντε, σ' αγαπώ, φίλησε μου τα μωρά.

"Να φύγει από τη μέση ο Ηρακλής".


Νέα διάλογοι παραγόντων βγήκαν στη φόρα, με τους Μάκη Ψωμιάδη και Θοδωρή Ζαγοράκη να συζητούν για τον Ηρακλή "που πρέπει να φύγει από τη μέση", τα "δύο σωματεία του Ολυμπιακού" και πολλά άλλα. Τί λέει ο Ψωμιάδης με τους Πατρίκ και Βασίλη για Πανιώνιο και Αχιλλέα Μπέο αντίστοιχα.

Οι αποκαλύψεις αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έρχονται καθημερινά σαν χιονοστιβάλα, με έναν άκρως ενδιαφέροντα διάλογο που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας να έχει πρωταγωνιστές τους Μάκη Ψωμιάδη και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σε αυτόν, οι δύο άνδρες μιλούν μεταξύ άλλων για το τραστ του Ολυμπιακου και το πώς πρέπει να οργανωθούν και εκείνοι, για τα "μαγειρέματα" που γίνονται για το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, τον Σάββα Κομπότη αλλά και τον συμπολίτη του "Δικεφάλου" Ηρακλή που πρέπει να φύγει από τη μέση!

Σε άλλους δύο διαλόγους που βγήκαν στην επιφάνεια, ο Μάκης Ψωμιάδης συζητάει με τον Πατρίκ με επίκεντρο τον Πανιώνιο και με τον Βασίλη αναφορικά με μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και το κατά πόσο θα πρέπει να υπάρξει απάντηση από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΟ.

Διάλογος μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη και του Θοδωρή Ζαγοράκη. Όπου "Α" βάλτε τον Μάκη Ψωμιάδη και όπου "Β" βάλτε τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αρχικά συζητούν για τις ομάδες τους και για τους παίκτες που θα αφήσουν ελεύθερους το καλοκαίρι.

Β: Να σου πω κάτι, τί γίνεται τώρα μ'αυτούς; Ποιοι θα πέσουνε;
Α: Αυτοί οι δύο δεν μπορούνε να τα πάρουνε πίσω. Είναι έτσι και τα δεδομένα τώρα που δεν μπορούνε, χαρτιά να φέρουνε τώρα ότι πληρωθήκανε είναι εκτός... πρέπει να έχουνε (ακατάληπτο) χρονολογία 31 Μαρτίου ότι πληρωθήκανε.
Β: Και δεν μπορούν να τα βρουν λες;
Α: Δεν μπορούν, τραπεζικό χαρτί; Με τίποτα.
Β: Μάλιστα.
Α: Αφού δεν έχουν υπογράψει μέχρι τώρα, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έχουν υπογράψει.
Β: Και του Ηρακλή δεν υπέγραψε κανείς.
Α: Και του Ηρακλή δεν έχουν υπογράψει. Του Ηρακλή έχουνε πάει και χαρτιά να πούμε, αγοράσανε χαρτιά ο Μυτιληναίος και ο άλλος από την Τρίπολη από παίκτες. Έχουν έναν Τζελελίδη δικηγόρο, Θεσσαλονικιό, Παοκτζή.
Β: Ναι, ναι, τον Γιώργο.
Α: Καλό παιδί. Του πήγε να πούμε εκεί για τους πελάτες του που ήταν απλήρωτοι και τους πληρώσανε οι άλλοι και πήγαν χαρτιά ότι είναι απλήρωτοι. Τους πλήρωσε η Λάρισα και ο Αστέρας και πήραν τα χαρτιά και τα στείλανε ανώνυμα στην ΕΠΟ ότι: "Είμαστε απλήρωτοι." Με πιάνεις τι σου λέω;
Β: Ναι, ναι.
Α: Για αυτό σου λέω. Καλό είναι. Καλό είναι αυτό να πούμε, να φύγει ο Ηρακλής από τη μέση.
Β: Ε βέβαια ρε, άντε τους π........ να πούμε!
Α: Και ένα άλλο... είναι και το άλλο, άμα φύγει ο Πανιώνιος, είναι δύο σωματεία του Ολυμπιακού, είναι από το τραστ εκεί.
Β: Του Ολυμπιακού σωματείο και οι δύο, βέβαια. Το θέμα είναι, δεν ξέρω, θα κάνουν μαγειρέματα, αλλά δεν μπορεί, αρεοπαγίτης είναι εκεί πέρα.
Α: Τί μαγειρέματα ρε; Δεν μπορούν να κάνουν, θα πάνε στην UEFA οι άλλοι. Έτοιμοι είναι να πάνε στην UEFA ο Πηλαδάκης και αυτοί. Δεν το κάνει ο άλλος ο μ.......! Κι απ'ό,τι μαθαίνω, θα μείνουν κιόλας αυτοί οι δύο, οι ομάδες. Τους πιέζει κι η Nova και ιστορίες και τέτοια ότι να μην ανέβουν πέντε από τη δεύτερη (ακατάληπτο).
Β: Έ και πως θα γίνει;
Α: Αυτή την απόφαση που κάνανε θα την αλλάξουνε η ΕΠΟ. Αντί να ανεβούνε πέντε...
Β: Θα ξεφτιλιστούνε τότε. Να αλλάξουνε απόφαση; Θα ξεφτιλιστούμε, χαμός θα γίνει.
Α: Ναι σε συ Θοδωρή, αλλά να σου πω κάτι; Και το προϊόν πέφτει τώρα. Όταν θα ανέβουνε πέντε από τη Β' Εθνική...
Β: Δεν το συζητάμε, θα ανεβούνε τώρα και η κουτσή Μαρία.
Α: Δεν το συζητάμε τώρα, θα ανεβούνε τα Τρίκαλα και τα α.......... μου και τις Δόξες, κωλομάδες είναι.
Β: Τα Τρίκαλα; Ποια Τρίκαλα; Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦΗ δεν παίρνουνε με τίποτα άδεια.
Α: Ε ποιοί; Κάποιοι από τις άλλες ομάδες.
Β: Θα ανέβει Κομπότης, Σαββάκης θα ανέβει...
Α: Ο Κομπότης εντάξει, ο Πιερικός θα ανέβει, χαζομάρες τέτοιες ομάδες θα ανέβουν. Γιατί; Ο Σαββάκης μπορεί να κάνει ομάδα; Τί να λέμε;
Β: Καλά ρε προεδράρα.
Α: Πάντως Παναιτωλικό και Γιάννινα τους έχει πιάσει ο Ολυμπιακός.
Β: Παναιτωλικό και Γιάννινα, ε;
Α: Ναι.
Β: Εμείς τι θα κάνουμε; Θα πάμε πάλι σαν πρόβατα στη σφαγή;
Α: Τίποτε, πρέπει να οργανωθούμε να πούμε...
Β: Ε βέβαια.
Α: Αυτοί ετοιμάζανε να βάλουνε τον Βεντούρη πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα.
Β: Σούπερ Λίγκα; Τα λες ρε π........;
Α: Ναι, ναι.
Β: Γιατί; Θα αλλάξει του χρόνου; Ο Μαρινάκης δεν είναι και του χρόνου;
Α: Όχι.
Β: Και θα'χει θέμα το καλοκαίρι ποιον θα ψηφίσουμε πάλι.
Α: Ναι, ναι, ναι.
Β: Καλά, θα τα πούμε αυτά από κοντά με την ησυχία μας.
Α: Καλά, καλό Πάσχα.
Β: Επίσης.

Διάλογος μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη και του Αργύρη. Όπου "Α" βάλτε τον Μάκη Ψωμιάδη και όπου "Β" βάλτε τον συνομιλητή του, με το όνομα Αργύρης.

Ο "Α" ενημερώνει τον "Β" ότι ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία "κράζει" τον Σοφοκλή. Ο "Α" πιστέυει ότι πρέπει ο Σοφοκλής να απαντήσει άμεσα σε αυτή την ανακοίνωση, αλλά ο "Β" του λέει ότι απουσιάζει εκτός Ελλάδας για 10 ημέρες.

Α: Εγώ να σου πω κάτι; Δεν θέλω να γίνει μπουρδέλο, πάνε να το κάνουνε μπουρδέλο αυτοί.
Β: Σωστός είσαι.
Α: Τον βάζει ο Μαρινάκης και τα κάνει αυτά.
Β: Το πιθανότερο, έτσι όπως το λες είναι.
Α: Από μόνος του δεν βρίσκει αυτός τα κουράγια να το κάνει, για να πει...
Β: Όχι ρε, τέτοια σοβαρά θέματα, για ομοσπονδία και τα λοιπά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει...
Α: Συμφωνείς;
Β: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει την έγκριση. Και αν δεν τον έχει βάλει, έχει πάρει την έγκριση 100%.
Α: Μα γι'αυτό και τον έβαλαν εκεί πέρα, για να φαίνεται αυτός, να τα κάνει μπουρδέλο αυτός...
Β: Και μετά ο άλλος να το παίζει ισορροπιστής.
Α: Επέμεινε και εσύ να τον πάρεις τηλέφωνο, θα επιμείνω και εγώ, πρέπει να βγάλει μία ανακοίνωση για να τον βάλει στη θέση του.
Β: Έγινε πρόεδρέ μου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ("Α") συνομιλεί με τον Πατρίκ ("Β").

Αρχικά συζητούν για το που θα περάσουν το Πάσχα. Συμφωνούν ότι ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα διότι δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές των παικτών και γενικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ο "Α" συγκεκριμένα για τον Πανιώνιο αναφέρει: "Έτσι θέλανε ο κύριος Τσολακάκης, πήγανε και βρήκανε ταμεία 1,2 και τα φάγανε. Ο Τσακίρης τους άφησε 1,2 μετρητά τη μέρα που τους παρέδωσε."

"Συλλάβανε τον Βαγγέλη στο αεροδρόμιο".


Νέοι διάλογοι βγήκαν στο φως ανάμεσα στον Κανελλόπουλο, τον Μπέο, τον Ζαγοράκη και πιθανότατα τον Μαρινάκη, με κεντρικό θέμα την υποτιθέμενη σύλληψη του προέδρου του Ολυμπιακού. Τι λένε και για τον διαιτητή Μάνταλο.

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (βρήκε νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά) ήταν αρκετά επεισοδιακός, αλλά όσα βγαίνουν από τους νέους διαλόγους, αποκαλύπτουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε. Το συγκεκριμένο ματς είχε συζητηθεί και στις ατάκες που διέρρευσαν την Κυριακή.

Μετά το τέλος του αγώνα, είχε βγει λοιπόν μια φήμη πως ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ έκανε μήνυση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν στην Τούμπα και τον συνέλαβε η αστυνομία στο αεροδρόμιο. Μια πληροφορία που αποδείχθηκε ψεύτκη.

Κεντρικό θέμα όμως στους παρακάτω διαλόγους είναι η υποτιθέμενη σύλληψη του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών. Αρχικά, ο Κανελλόπουλος ειδοποιεί τον Μπέο για το συμβάν, ενώ στην συνέχεια ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, επικοινωνεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να ζητήσει εξηγήσεις.

Μπέος και Ζαγοράκης έχουν έναν λεκτικό επεισόδιο, όμως την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά τηλεφωνεί στον Μπέο και του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, τονίζοντας πως νόμιζε ότι πρόκειται περί πλάκας.

Στο ενδιάμεσο, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει με έναν άγνωστο (η αστυνομία τονίζει πως πιθανότατα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης) και τον ρώτησε για τα περί σύλληψης, ενώ του ξεκαθαρίζει πως ο Μάνταλος θα έπρεπε να κάνει έγκλημα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Να υπενθυμίσουμε πως σ' εκείνο το ματς οι Πειραιώτες είχαν τραγική εμφάνιση, αλλά και κάποια παράπονα για την διαιτησία (οφσάιντ Τζιμπούρ).

2/2/2011, 22:10:12 Ο Θανάσης κανελλόπουλος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο:

Θανάσης: Πάρε τον Καρρά τηλέφωνο και να πάρει τον Ζαγοράκη και πες του αυτό που κάνανε είναι. Βάλανε φίλαθλο να μηνύσει τον Βαγγέλη και πήγε η αστυνομία να συλλάβει τον Βαγγέλη τώρα στο αεροδρόμιο.
Αχιλλέας: Άι στο διάολο.
Θανάσης: Και προσπαθούμε να βρούμε τον εισαγγελέα. Πες του είναι ντροπή αυτά που κάνουν. Μεταξύ μας.
Αχιλλέας: Να μηνύσει τον Βαγγέλη; Σώπα ρε.
Θανάσης: Πήγε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μήνυσε τον Βαγγέλη, τάχα για εξύβριση και πήγε στην αστυνομία και του κάνει αυτόφωρο και πήγαν στον Βαγγέλη και τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.
Αχιλλέας: Σοβαρά μιλάς;
Θανάσης: Πάρε τον Καρρά για να μην του μιλήσω του Ζαγοράκη και πες του είναι ντροπή
Αχιλλέας: Τι να κάνει ο Καρράς; Έχει καμιά δουλειά ο Καρράς;
Θανάσης: Να τον πάρει, αφού είναι φίλος του.
Αχιλλέας: Και άμα είναι; Φίλος δεν ήταν και στην ψηφοφορία;
Θανάσης: Ο π#ύστης, να βάλει τον φίλαθλο, τώρα μεταξύ μας,να μηνύονται και να συλλαμβάνονται οι παράγοντες του ποδοσφαίρου;
Αχιλλέας: Ντροπή, γ@μησέ το. Τώρα τον παίρνω τηλέφωνο. Γεια.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Μην μου λες τι θα κάνω".


2/2/2011, 22:11:41 Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Αχιλλέας: Θοδωρή συγχαρητήρια καταρχήν για τη νίκη.
Θοδωρής: Έλα ρε Αχιλλέα. Τι έγινε φίλε;
Αχιλλέας: Καταρχήν συγχαρητήρια. Δεύτερον είναι ντροπή ρε μ@λάκα. Πήγε και έκανε μήνυση τώρα ένας φίλαθλος στον Μαρινάκη και τον πήγαν αυτόφωρο.
Θοδωρής: Τελείωσε κιόλας.
Αχιλλέας: Τι τελείωσε; Τι τελείωσε ρε μ@λάκα; Τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.
Θοδωρής: Είσαι τρελός ρε;
Αχιλλέας: Εγώ είμαι τρελός; Τώρα με πήρε ο Κανελλόπουλος.
Θοδωρής: Καταρχήν ρε Αχιλλέα να σου πω κάτι, εσύ σαν τι;
Αχιλλέας: Εε;
Θοδωρής: Εσύ παίρνεις σαν τι;
Αχιλλέας: Εγώ παίρνω ότι δεν είναι σωστό, στα @ρχίδια μου αν τον συλλάβουν ή δεν τον συλλάβουν.
Θοδωρής: Κάτσε να σου πω, εγώ είμαι 2 λεπτά από το αεροδρόμιο και πηγαίων εκεί πέρα. Μην μου λες εσύ μ@λάκα τι θα κάνω.
Αχιλλέας: Εγώ σε παίρνω λοιπόν ότι δεν είναι σωστό αν ξεκινήσει τέτοιο πράγματα, θα μηνύει ο ένας τον άλλον.
Θοδωρής: Μα αυτό σου λέω ρε φίλε....
Αχιλλέας: Δεν έχει νόημα.
Θοδωρής: Δηλαδή εσύ εκτίθεσαι και δεν...
Αχιλλέας: Σας παίρνω, στα @ρχίδια μου εμένα ο Μαρινάκης και εσύ. Δεν σε ξαναπαίρνω κιόλας. Κόφτε το λαιμό σας.

"Ο Μάνταλος θα έπρεπε να κάνει έγκλημα".


2/2/2011, 22:37:22 Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο (πιθανόν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης)

Αχιλλέας: Έλα ρε αδερφούλη, έχω τρελαθεί με τα μουνόπ@να.
Άγνωστος: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι δεν είναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν...
Αχιλλέας: Τον πήρα, άστο τώρα αυτό το θέμα, γ@μησέ το. Δεν έπαιξε η ομάδα.
Άγνωστος: Εντάξει.
Αχιλλέας: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει, θα τελείωνα με την σφυρίχτρα.
Άγνωστος: Εντάξει,
Αχιλλέας: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα.
Άγνωστος: Εντάξει, τώρα μας έκοψε ανάποδα τέτοια, εσύ τα καταλαβαίνεις...
Αχιλλέας: Τίποτα μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι, δεν έφυγα ούτε για κατούρημα.
Άγνωστος: Εντάξει.
Αχιλλέας: Στεναχωρέθηκα τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου...
Άγνωστος: Τώρα ήθελε να έρθει ο Ζαγοράκης εδώ.
Αχιλλέας: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ@μήσου ρε μ0υνί του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα;
Άγνωστος: Έτσι. Να σου πω, πόσο είναι η ΑΕΚ;
Αχιλλέας: 3-1 χάνει.
Άγνωστος: Πόσο θέλει ακόμα;
Αχιλλέας: Θέλει 12-13 λεπτά.
Άγνωστος: Ο διαιτητής είναι υπέρ του Παναθηναϊκού;
Αχιλλέας: Με χειρουργείο, βαμβάκι. Με τρόπο, ξέρεις...
Άγνωστος: Εντάξει. Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Συγγνώμη ρε Αχιλλέα".


3/2/2011, 10:35:03 Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλεί τον Αχιλλέα Μπέο

Θοδωρής: Έλα φίλε.
Αχιλλέας: Ποιος είναι;
Θοδωρής: Ζαγόρ.
Αχιλλέας: Άντε ρε μ@λάκα και γ@μήσου πρωί-πρωί μ@λάκα και αν ήμουν χτες Θεσσαλονίκη θα σε έδερνα. Μου λες με ποια ιδιότητα παίρνω τηλέφωνο...
Θοδωρής: Εσύ ρε μαλάκα με παίρνεις τηλέφωνο...
Αχιλλέας: Πήρα ρε μαλάκα από ενδιαφέρον. Στα @ρχίδια μου...
Θοδωρής: Μα από ενδιαφέρον, πες μου έτσι. Και εγώ τρελαίνομαι και λέω είναι δυνατόν; Τι έγινε;
Αχιλλέας: Άντε γ@μήσου, σε πήρα και σου είπα συγχαρητήρια.
Θοδωρής: Καλά έκανες, αλλά τρόμαξα. Λέω τι έγινε.
Αχιλλέας: Αλλά έμαθα αυτό το πράγμα και λέω αναμεταξύ μας είναι δυνατόν;
Θοδωρής: Εγώ να δεις. Μόλις μου το λες, εγώ νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα.
Αχιλλέας: Τρελός είσαι; Με ενημερώσανε αυτό το πράγμα. Ο Κανελλόπουλος μέσω του εισαγγελέα του αδερφού του. Λέω είναι δυνατόν;
Θοδωρής: Με παίρνουν... μετά σε ξανάπαιρνα, έκλεισες το τηλέφωνο ρε μ@λάκα;
Αχιλλέας: Το έκλεισα. Δεν γούσταρα και εσένα και τον Μαρινάκη, στα @ρχίδια μου. Εγώ το πήρα, δηλαδή θα έρθεις στον Βόλο και θα σε στείλω αυτόφωρο;
Θοδωρής: Φίλε sorry. Εγώ νομίζω πλάκα μου κάνεις και πάω να σου κάνω και εγώ καλαμπούρι.
Αχιλλέας: Τι πλάκα μ@λάκα να πούμε.
Θοδωρής: Μην είσαι μ@λάκας τώρα. Και μετά με παίρνει ο Βαγγέλης και λέω πλάκα κάνεις. Αυτό το @ρχίδι που έκανε αυτό το πράγμα, γιατί έμαθα το όνομα και τα πάντα, εμένα με βρίζει φίλε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αχιλλέας: Ντροπή είναι τώρα, αναμεταξύ μας να μην μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα;
Θοδωρής: Αλλά άκου να σου πω τι έγινε. Πέταξε ένας δικός του, Βαγγέλη plexiglass από πάνω...
Αχιλλέας: Τελοσπάντων γ@μησέ το τώρα. Είμαι εδώ στο ξενοδοχείο με την ομάδα και έχω να κοιτάξω να προκριθώ.
Θοδωρής: Sorry να πούμε. Εγώ νομίζω μου κάνεις πλάκα και σου κάνω και εγώ.
Αχιλλέας: Όχι ρε μ@λάκα, πήρα από ενδιαφέρον.
Θοδωρής: Καλά έκανες ρε Αχιλλέα. Τώρα γ@μησέ με, μεταξύ μας δεν υπάρχει θέμα.
Αχιλλέας: Τι με είχες εμένα για κανενός πιόνι; Το έμαθα και λέω είναι δυνατόν; Γιατί αν θα γινόταν κάτι τέτοιο, όλοι θα τα έριχναν πάνω σου, στο λέω να το ξέρεις.
Θοδωρής: Εντάξει. Ρε και εγώ να μάθαινα αλλά σου λέω νόμιζα ότι κάνεις πλάκα. Και σου λέω άη γ@μήσου τι θες.
Αχιλλέας: Άντε φιλιά, σε αγαπάω.
Θοδωρής: Τι ώρα παίζεις;
Αχιλλέας: 19:00 η ώρα παίζω.
Θοδωρής: Και τι ανησυχείς ρε π#ύστη;
Αχιλλέας: Πως δεν ανησυχώ; Μπάλα είναι. Είδες χτες η ΑΕΚ τι έγινε; Η μπάλα δεν έχει τέτοια.
Θοδωρής: Δεν το είδα.
Αχιλλέας: Δεν έχει τέτοια η μπάλα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.
Θοδωρής: Εντάξει τώρα δεν... οι άλλοι πάνε για αλλού, γ@μησέ με. Λοιπόν καλή επιτυχία. Όλα εντάξει.
Αχιλλέας: Φιλιά, ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου