Τελευταία Νέα

30/6/11

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ναι» του Φώτση στην Μπαρτσελόνα!


Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο Αντώνης Φώτσης!

Ο διεθνής φόργουορντ συμφώνησε προφορικά με την Μπαρτσελόνα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και την επόμενη εβδομάδα, μάλλον την Τρίτη, θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του! Ο Φώτσης περίμενε όσο μπορούσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Παναθηναϊκό, είδε πως οι αποφάσεις καθυστερούσαν και πήρε τελικά την απόφαση να... ξενιτευτεί για τρίτη φορά.
Οι Καταλανοί είχαν εκφράσει ενδιαφέρον από την επομένη κιόλας της λήξης του ελληνικού πρωταθλήματος και άρχισαν να... ζωηρεύουν τις κινήσεις τους, όταν αντιλήφθηκαν το θολό τοπίο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Πρόσφατα άδειασαν θέση στο ρόστερ, ανακοινώνοντας το διαζύγιο με το Τέρενς Μόρις και αυτόματα έβαλαν μπροστά για να τελειώσουν την υπόθεση του Φώτση, βλέποντας την καθυστέρηση από την ελληνική πλευρά.
Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αύξησαν κι άλλο την προσφορά τους, έφτασαν στο 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο και ο Φώτσης βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, αποφάσισε να πει το «ναι».
Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που είχε με τους «πράσινους» και το οποίο λήγει την Πέμπτη (30/6) προβλέπει αμοιβή 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως η συζήτηση που θα γινόταν (σ.σ. μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κουβέντα) θα ξεκινούσε από χαμηλότερη βάση.
Αρκετοί πίστευαν πως η οικογενειακή κατάσταση του Φώτση (σ.σ. σχετικά πρόσφατα έγινε πατέρας) θα τον απέτρεπε από τη... ξενιτιά, ο ίδιος είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να παραμένει, αλλά βλέποντας την συνολική κατάσταση στη χώρα μας αποφάσισε να κάνει την κίνηση...
Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Μπαρτσελόνα θα είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του Φώτση Είχαν προηγηθεί ο Ηλυσιακός, ο Παναθηναϊκός, οι Γκρίζλις, η Ρεάλ και η Ντιναμό Μόσχας. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Φώτσης... βγάζει τη φανέλα του τριφυλλιού. Το 2001 άφησε τους πρωταθλητές για να πάει στο ΝΒΑ, το 2003 για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα για τη μισητή αντίπαλο των Μαδριλένων, την Μπαρτσελόνα...
Το θέμα Φώτση, όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο «Ζοτς» περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε να προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου