Τελευταία Νέα

28/6/11

Διεθνή νέα - Χωρίς κόσμο για έναν χρόνο η Ρίβερ Πλέιτ!


                                                 

Ο εφιάλτης της Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζεται: η ομάδα του Μπουένος Άιρες απειλείται να δώσει όλα τα παιχνίδια της στη 2η κατηγορία χωρίς κόσμο, με αργεντινικό ΜΜΕ να αποκαλύπτει ότι θα τιμωρηθεί με 20 αγωνιστικές για τα επεισόδια στον αγώνα μπαράζ με τη Μπελγκράνο!


Ενός κακού μύρια έπονται... Μετά την ισοπαλία με τη Μπελγκράνο το βράδυ της Κυριακής με την οποία η Ρίβερ Πλέιτ υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία της Αργεντινής για πρώτη φορά στην ιστορία της, τώρα κινδυνεύει να δώσει όλα τα εντός έδρας ματς τη νέα σεζόν χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Όπως αποκαλύπτει η αργεντίνικη εφημερίδα "Olè", η ιστορική ομάδα του Μπουένος Άιρες θα τιμωρηθεί με 20 αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της μετά το 1-1 με τη Μπελγκράνο, κάτι που σημαίνει αυτομάτως ότι το "Μονουμεντάλ" θα παραμείνει κλειστό για όλα τα ματς της Ρίβερ στη δεύτερη κατηγορία (19 εντός έδρας αγώνες θα δώσει στο πρωτάθλημα).

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Αργεντινής οι "εκατομμυριούχοι" κινδυνεύουν να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών ελέω των επεισοδίων, που είχαν ως απολογισμό 72 τραυματίες, εκ των οποίων 25 αστυνομικοί.

Το ότι στην Αργεντινή δεν... αστειεύονται, μπορεί κάποιος να το αντιληφθεί από ένα και μόνο γεγονός. Το ότι ο νέος τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Ματίας Αλμέιδα, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.500 δολαρίων επειδή φίλησε τη φανέλα της Ρίβερ (!) μπροστά από το πέταλο των φανατικών οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς στο τελευταίο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

"Επικίνδυνη πρόκληση και πιθανή αιτία για δημιουργία επεισοδίων" θεωρήθηκε η χειρονομία του από την αθλητική δικαιοσύνη στην Αργεντινή, η οποία τώρα αναμένεται να ρίξει "βαριά καμπάνα" στη Ρίβερ Πλέιτ ενόψει της νεάς σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου