Τελευταία Νέα

28/6/11

Ολυμπιακός - Ήρθαν για υπογραφές Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς!


Στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς, με τους δυο παίκτες να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με τη νέα προοπτική στην καριέρα τους.

Μετά τον Φέισα, σειρά παίρνουν δυο ακόμα παίκτες από Σερβία και Μαυρβούνιο. Οι Κατάι, Γκρμπιτς βρίσκονται στην Αθήνα συνοδευόμενοι από τον μάνατζέρ τους προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, τα οποία θα έχουν τετραετή διάρκεια.
Όπως ανέκυψε οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εξετάσεις την Τετάρτη. Αμφότεροι είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα σελίδα στην καριέρα τους, αν και για τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό (Πέταρ Γκρμπιτς) δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα δοθεί δανεικός στη Βοϊβοντίνα! Βέβαια, ο 23χρονος διεθνής επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στο λιμάνι και να αποδείξει τις δυνατότητές του.


Ο Αλεξάνταρ ΚΑτάι είναι γεννημένος στις 6/2/1991 και "συστήθηκε" φέτος στο ευρύ κοινό με 22 συμμετοχές και 3 γκολ για λογαριασμό της της Βοϊβοντίνα η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε στην Κ-21 της Σερβίας και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά πριν λίγες ημέρες.

Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο 4-1-4-1 της ομάδα του, αλλά κάλλιστα μπορεί να παίξει και τον ρόλο του... Φουστέρ. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την πολύ καλή του ντρίμπλα αλλά και για το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει από το πόδι του σε πρόσφατο αγώνα με 127 χλμ/ώρα!

Ο 22χρονος Πέταρ Γκρμπιτς, αρχηγός της Μόγκρεν του Μαυροβουνίου αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ταχύτητα του.

Δείτε βίντεο με τον Αλεξάνταρ Κατάι:



Δείτε βίντεο με τον Πέταρ Γκρμπιτς:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου