Τελευταία Νέα

28/6/11

European Basketball Tour – Cyprus 2011 :έξι ομάδες από το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα δώσουν το παρόν μαζί τους και η Εθνική μας!


                              

Όχι μία, ούτε δύο αλλά έξι ομάδες από το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα δώσουν το παρόν στο European Basketball Tour – Cyprus 2011. Ανάμεσά τους και η Εθνική μας.


Οι Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Ρωσία, Βουλγαρία και Πολωνία θα αγωνιστούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας, ωστόσο ένα μήνα νωρίτερα έχουν ραντεβού στην Κύπρο.

Το διάστημα 5 και 7 Αυγούστου θα γίνει το μεγάλο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Το πρόγραμμα του European Basketball Tour – Cyprus 2011 το έφερε με τέτοιο τρόπο, που στην Κύπρο θα απολαύσουμε την αναμέτρηση μεταξύ Βουλγαρίας και Ρωσίας στις 5 Αυγούστου, δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν και στα πλαίσια του δ’ ομίλου του Ευρωμπάσκετ, στις 4 Σεπτεμβρίου. Ισραήλ και Ιταλία κληρώθηκαν μαζί στο β’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ όπου θα κοντραριστούν στις 5 Σεπτεμβρίου και θα δώσουν και αυτοί την παρουσία τους στην Κύπρο.

Τι θα κάνουν οι έξι στο Ευρωμπάσκετ:

Η Εθνική Πολωνίας θα συμμετάσχει στον α’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2011 όπου θα έχει πολύ δύσκολο έργο για την πρόκριση, απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, Λιθουανία, Ισπανία και μια ομάδα που θα προέλθει από τον έξτρα προκριματικό γύρο.

Οι Εθνικές Ιταλίας και Ισραήλ βρίσκονται στο β’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ και θα παλέψουν για μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στη β’ φάση. Στο τουρνουά της Λιθουανίας θα αντιμετωπίσουν Γαλλία, Λετονία, Γερμανία και Σερβία.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στον γ’ όμιλο και έχει ενώπιων της σλαβική πρόκληση, αφού τα τερτίπια της κλήρωσης την έφεραν αντιμέτωπη με Βοσνία, Σκόπια, Κροατία και Μαυροβούνιο, καθώς και μια ομάδα από τον  έξτρα προκριματικό γύρο.

Στον δ’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ βρίσκονται οι Βουλγαρία και Ρωσία. Εκεί έχουν να αντιμετωπίσουν τη Γεωργία, την Ουκρανία, το Βέλγιο και τη Σλοβενία.

Εξάλλου, ο έξτρα προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί τον Αύγουστο με τη συμμετοχή των Φινλανδία, Ουγγαρία και Πορτογαλία και προκρίνονται στο Ευρωμπάσκετ οι δύο πρώτοι του ομίλου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το τουρνουά του Αυγούστου στην Κύπρο, επισκεφτείτε το www.europeanbasketballtour.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου