Τελευταία Νέα

30/6/11

Oλυμπιακός - Κατέληξαν στον Δασκαλάκη για "δεύτερο" πορτιέρο και ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!


Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης ώστε να μεταβεί στον Πειραιά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. ΄Έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τους ερυθρόλευκους ο Κρητικός γκολκίπερ και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο 29χρονος (7/8/1982) γκολκίπερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, έχει έρθει, ήδη, σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού και αυτό που απομένει, πλέον, είναι να βάλει την υπογραφή του στο νέο του τριετές συμβόλαιο έως και το 2014 με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.


Ο Κρητικός τερματοφύλακας θα αποτελέσει τον "δεύτερο" γκολκίπερ στο ερυθρόλευκο ρόστερ, πίσω από τον βασικό Φράνκο Κοστάνσο, με τον Σήφη Δασκαλάκη να κερδίζει στο... νήμα το φαβορί, μέχρι πρότινος για την θέση του αναπληρωματικού πορτιέρο, Δήμήτρη Ελευθερόπουλο. Ο 29χρονος τερματοφύλακας θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.


Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη σεζόν είναι δεδομένο πως θα πορευτεί με βασικό τερματοφύλακα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αργεντινό πορτιέρο, Φράνκο Κοστάνσο, και το τελευταίο διάστημα οι ερυθρόλευκοι έψαχναν παίκτη ώστε να αποτελέσει τον "δεύτερο" γκολκίπερ στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με την τριάδα να συμπληρώνεται με την παρουσία του νεαρού Μπάλας Μέγκιερι.

Ο ύψους 1.92μ, Κρητικός πορτιέρο, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί τον "εκλεκτό" των ερυθρολεύκων για την θέση του "δεύτερου" γκολκίπερ και αν όλα πάνε καλά ο Σήφης Δασκαλάκης θα αποτελέσει το έκτο φετινό -καλοκαιρινό- μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας ύστερα από τους Φράνκο Κοστάνσο, Ιβάν Μαρκάνο, Λιούμπομιρ Φέισα, Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάντερ Κατάι, με τους δύο τελευταίους, πάντως, να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη.




Χαρακτηριστικό του Κρητικού Δασκαλάκη είναι η προσευχή που κάνει πριν το εναρκτήριο σφύριγμα κάθε αγώνα, καθώς πρόκειται για βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά ενώ και στο ψηλό παιχνίδι είναι πολύ καλός, αφού τον βοηθά το ύψος του. Γενικότερα, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Ο Σήφης Δασκαλάκης αποκτήθηκε για δεύτερος τερματοφύλακας, για να είναι μια αξιόπιστη λύση και με παραστάσεις αγώνα σε περίπτωση που μέσα στην χρονιά ο Ολυμπιακός χρειαστεί τις υπηρεσίες του. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην Α' Εθνική και με το κρητικό πείσμα που τον διακρίνει, δεν θα παραξενέψει κανένα, αν ο Βαλβέρδε αρχίσει και τον επιλέγει βασικό. Ο Κοστάνσο "βρήκε" αντίπαλο και αυτό μόνο σε όφελος του Ολυμπιακού θα βγει.




Το προφίλ του Σήφη Δασκαλάκη:

O Σήφης Δασκαλάκης γεννήθηκε στις 7/8/1982 και ξεκίνησε την καριέρα του φορώντας τα γάντια του ΟΦΗ για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε στην άλλη μεγάλη ομάδα του Ηρακλείου, τον Εργοτέλη, όπου τα τέσσερα τελευταία χρόνια (από τα πέντε που έμεινε) ήταν η βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Πέρσι αγωνίστηκε στα 28 από τα 30 ματς της Σούπερ Λίγκας, ενώ συνολικά έχει 87 συμμετοχές με τους κιτρινόμαυρους στην μεγάλη κατηγορία.


Η καριέρα του με αριθμούς:


2001-02: ΟΦΗ  0 συμμ.
2002-03: ΟΦΗ 3 συμμ.
2003-04: ΟΦΗ 3 συμμ.
(1 συμ. Κύπ.)

2004-05: ΟΦΗ 3 συμμ.
(4 συμ. Κύπ.)

2005-06: ΟΦΗ 0 συμμ.
2006-07: Εργοτέλης 2 συμμ.
2007-08: Εργοτέλης 22 συμμ.
2008-09: Εργοτέλης 18 συμμ.
(3 συμ. Κύπ.)

2009-10: Εργοτέλης 17 συμμ.
(1 συμ. Κύπ.)

2010-11: Εργοτέλης 28 συμμ.(1 συμ. Κύπ.).

Σύνολο:

Πρωτάθλημα: 96 συμ. (ΟΦΗ 9 / Εργοτέλης 87)

Κύπελλο: 9 συμ. (ΟΦΗ 5 / Εργοτέλης 4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου