Τελευταία Νέα

28/7/11

Αστέρας Τρίπολης - Μικτής Ευρυτανίας 5-0 (Φιλικό)



Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 5-0 σε φιλική αναμέτρηση της Μικτής Ευρυτανίας με τον Ματούσιακ να πετυχαίνει τρία τέρματα. Αρσενίεβιτς και Τσουμάκας τα άλλα γκολ.

Με τον Ματούσιακ να έχει κέφια και να πετυχαίνει τρία τέρματα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εύκολα με 5-0 της Μικτής Ευρυτανίας σε φιλική αναμέτρηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

Τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας της Αρκαδίας σημείωσαν ο Αρσενίεβιτς και ο Τσουμάκας (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι). Ο τεχνικός του Αστέρα, Φερνάντεθ δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο "χορός των τερμάτων" για τον Αστέρα άνοιξε στο 14ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Αρσενίεβιτς από δεξιά, ο Ματούσιακ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μικτής Ευρυτανίας. Δύο λεπτά αργότερα, ο Έγκον πέρασε δύο παίκτες, έκανε τη σέντρα από αριστερά και με κεφαλιά ο Ματούσιακ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Το 3-0 έγινε στη συμπλήρωση του ημίωρου, με δυνατό σουτ του Ματούσιακ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε και δοκάρι σε σουτ του Ράγιος στο 15ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουμάγκα στο 50ο λεπτό και με σουτ του Αρσενίεβιτς πέντε λεπτά αργότερα.


Συνθέση Αστέρα Τρίπολη :

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανάκος (56' Κοντοπίδης), Αργυρόπουλος (46' Ναβάρο), Πιπίνης, Φορμίκα (46' Τσέζαρεκ), Κωστούλας (52' Κουρμπέλης), Χουανίτο (60' Κολιός), Ράγιος (46' Ροτζέριο), Τσουμάγκας, Αρσενίεβιτς (60' Διαμαντόπουλος), Ματούσιακ (46' Φρανκού), Έγκον.

Τέλος, από την Πέμπτη θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι, οι διεθνείς Τάσος Μπακασέτας και Νίκος Σκόνδρας που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου