Τελευταία Νέα

28/7/11

Παναιτωλικός -Και επίσημα οι Άγγελος Χαριστέας και Στέφανος Σιόντης!


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα με τον έμπειρο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.Ακόμη η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη για τον επόμενο χρόνο!

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναιτωλικού συνεχίζονται και η ομάδα του Αγρινίου γνωστοποίησε την απόκτηση τών Άγγελου Χαριστέα και Στέφανου Σιόντη.



Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του προέδρου Φώτη Κωστούλα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας. Ο διεθνής επιθετικός Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η συμφωνία επισφραγίστηκε απόψε με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους".


Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Χριστέας δήλωσε: "Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας μου στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα.

Επέλεξα τον Παναιτωλικό και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι με την παρουσία μου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Η καριέρα του Άγγελου Χαριστέα:

Ο Άγγελος Χαριστέας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη το 1997 και τον Ιανουάριο του 1998 δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό για 6 μήνες. Επέστρεψε στον Άρη όπου σε 87 αγώνες σημείωσε 19 γκολ.

Το 2002 η Βέρντερ Βρέμης τον απέκτησε και σε 66 αγώνες σκόραρε 18 γκολ, κερδίζοντας ένα νταμπλ. Το 2005 μετακόμισε στην Ολλανδία και στον Άγιαξ. Την πρώτη του χρονιά σκόραρε 8 γκολ και συνολικά είχε σε 31 αγώνες 12 γκολ.

Η σεζόν 2006-2007 βρήκε τον Άγγελο Χαριστέα στη Φέγενορντ με την οποία είχε μια καλή χρονιά. Το 2007 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νυρεμβέργη και το 2009 συμφώνησε με την Μπάγερν Λεβερκούζεν, με την οποία έπαιξε σε 19 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ.

Τον Αύγουστο του 2010 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη γαλλική Αρλ, νεοφώτιστη στο Σαμπιονά. Η συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα έλαβε τέλος στις 28 Νοεμβρίου 2010.

Τον Ιανουάριο του 2011, ο Χαριστέας υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σάλκε, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2010-11. Στην πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα, κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο γκολ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Άγγελος Χαριστέας με την Εθνική μας ομάδα συνολικά έχει από το 2001 έως το 2010, 24 γκολ σε 85 συμμετοχές.

Οι τίτλοι του Άγγελου Χαριστέα:

2004 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος
2004 Πρωτάθλημα Γερμανίας με τη Βέρντερ Βρέμης
2004 Κύπελλο Γερμανίας με τη Βέρντερ Βρέμης
2006 Κύπελλο Ολλανδίας με τον Άγιαξ
2006 Σούπερ καπ Ολλανδίας με τον Άγιαξ
2011 Κύπελλο Γερμανίας με τη Σάλκε.


Η ομάδα του Παναιτωλικού γνωστοποίησε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη.

Ο 24χρονος μέσος σε συνάντηση του με τη διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.


Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Την κυανοκίτρινη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει τον επόμενο χρόνο ο Στέφανος Σιόντης. Σε συνάντησή του με τη διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο γεννημένος στις 04.09.1987 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Παναθηναϊκό, την Κέρκυρα και την Καβάλα".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με διψασμένο κόσμο. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Παναιτωλικό για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου