Τελευταία Νέα

30/7/11

Εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ - Χαμόγελα για Νικ Καλάθη!


Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα από τη Φλόριντα, καθώς ο Νικ Καλάθης, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, όχι απλά επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Ηλία Ζούρου, αφού δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.


Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού χτύπησε στον δεξί αστράγαλο, παίζοντας μπάσκετ στη Φλόριντα και χρειάστηκε να φορέσει ειδική μπότα. Ο Καλάθης, ήταν παρών στην πρώτη, εξετάστηκε από τους γιατρούς κι επέστρεψε στις ΗΠΑ για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αυτό πήγε καλύτερα του αναμενόμενου, αφού ο Νικ νιώθει ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος. Ο ίδιος θέλει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και αυτό θα πει και στον Ηλία Ζούρο, τη Δευτέρα, οπότε και θα επιστρέψει στη βάση του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος δεν περνά ούτε μια μέρα χωρίς να σκέφτεται τις φετινές απουσίες, είναι βέβαιο ότι θα υποδεχθεί με χαμόγελα το άκουσμα της είδησης της αποθεραπείας του ομογενή γκαρντ. Κι αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως ο Καλάθης μπορεί να συνεισφέρει όχι μόνο στην οργάνωση αλλά και στο σκοράρισμα.

Ειδικά στην παρούσα φάση όπου δημιουργήθηκαν πολλά κενά στη γραμμή των γκαρντ, ελέω της αποχώρησης από την Εθνική του Δημήτρη Διαμαντίδη και φυσικά του τραυματισμού του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Καλάθης, εξακολουθεί να φορά την ειδική μπότα και θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες πλέον υπό την επίβλεψη των φυσιοθεραπευτών της Εθνικής ομάδας, δείχνοντας έτσι εμπράκτως την θέλησή του για να παίξει με το εθνόσημο. Κι αν όλα εξελιχθούν ομαλώς, τότε θα ταξιδέψει κανονικά στην Λιθουανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου