Τελευταία Νέα

30/7/11

Ηρακλής - Οριστική συμφωνία Ρέμου-Παντελή!


Ο Ανδρέας Παντελή είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής μετά από την απόφαση του Αντώνη Ρέμου.



Η συμφωνία για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών ουσιαστικά επιτεύχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όπως έγινε γνωστό και επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μία ανακοίνωση λιτή αλλά ωστόσο περιεκτική όπου διευκρινιζότανε πως από την Δευτέρα ο Κύπριος επιχειρηματίας θα αναλάβει την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.

"Ο Αντώνης Ρέμος και ο Ανδρέας Παντελή κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, σχετικά με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από τον πρώτο στον δεύτερο και την ανάληψη προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, από πλευράς του Ανδρέα Παντελή, από την Δευτέρα 01/08/2011.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι τυπικές, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου για την περαίωση των ανωτέρω.

Αντώνης Ρέμος – Ανδρέας Παντελή", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ουσιαστικά την επικοινωνία που είχε σήμερα ο Παντελή με άνθρωπο της ΠΑΕ Ηρακλής όπου τον ενημέρωσε ότι μεθαύριο Δευτέρα (01/08) θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα όπως και θα γίνει για να ξεκινήσει και επίσημα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Όπως και θα γίνει και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μαζί του θα είναι και ο Μάκης Κατσαβάκης με τον Σερραίο τεχνικό όπως δεν έχει κρύψει ο Παντελή να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όλες αυτές τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή για τον σχεδιασμό του ρόστερ του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου τόσο για ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ όσο και για άλλους που είναι να έρθουν.

Από την μία υπάρχει η προτεραιότητα της παραμονής ποδοσφαιριστών όπως των Ελευθερόπουλου, Κανακούδη, Ηλιάδη, Μάρα, Επαλέ και Μαχόπ αλλά και της έλευσης των Πασχάλη Μελισσά, Τουμέρ Μετίν και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου