Τελευταία Νέα

30/7/11

Τα Play off της Football League (5η αγωνιστική).


Η πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκε, αναλυτικά τα αποτελέσματα.


ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-0 (Χωρίς αγώνα!)


Μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Superleague, καθώς η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ και οι Κρητικοί κέρδισαν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Δεν θα τιμωρηθεί εκτός απροόπτου η ομάδα της Δράμας.



Στην Superleague ανήκει πλέον ο ΟΦΗ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League. Ο αγώνας τηςε 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Καλλιθέας δεν έγινε, καθώς η ομάδα της Δράμας δεν κατάφερε να αγωνιστεί και έτσι οι Κρητικοί κέρδισαν το παιχνίδι με 3-0 και επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο "Ελ Πάσο" παρουσιάστηκε πριν την επίσημη έναρξη του αγώνα (20.30), ο γενικός αρχηγός της Δόξας Αντώνης Κασδοβασίλης, έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που είχε στην διάθεσή του ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.


Μάλιστα, η ΠΑΕ της Δράμας έστειλε σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή το πρωί, του Σαββάτου ακολουθώντας τις οδηγίες του νομικού της συμβούλου. Επίσης, εκτός απροόπτου η επιτροπή πρωταθλήματος της Football League δεν θα παραπέμψει το θέμα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Έτσι, η ενδεκάδα του ΟΦΗ παρατάχθηκε κανονικά στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο, στην συνέχεια ο διαιτητής Αμπάρκιολης σφύριξε την λήξη του αγώνα και έκλεισε το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας στο συγκεκριμένο ματς την Δόξα και ο ΟΦΗ πηρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Μετά από τα παραπάνω, η ομάδα της Κρήτης εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς που ήθελε για την άνοδο και ο αγώνας της Δευτέρας (1/8) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας ανόδου στην Superleague.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Διαγόρας έκανε δεκτή την πρόταση του ΟΦΗ να διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας στην Κρήτη και στο "Γεντί Κουλέ", προκειμένου ο ΟΦΗ να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους του την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.


Λεβαδειακός- Διαγόρας 4-0.


Μετά από ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα για την 5η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League.


Εύκολο έργο είχε ο Λεβαδειακός το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, καθώς σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League.



Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν πολύ καλύτερη από τους νεαρούς παίκτες του Διαγόρα και πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Ζουρούδη, Ταραλίδη, Μουλόπουλου και Βασιλείου. Όπως αναφέραμε το ματς ήταν αδιάφορο, καθώς ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη στα χαρτιά κόντρα στην Δόξα Δράμας και εξασφάλισε την άνοδό του στην Superleague.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Παμπορίδης (Κιλκίς)/ Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης (30' λ.τρ. Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (65' Λουτσιάνο), Σωτήρχος, Νικολακάκης, Αλεξίου, Λισγάρας, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζουρούδης.

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος (39' λ.τρ. Τυρέλης), Πεταυράκης, Μπαούρης (36' Φασάκης), Κενενούνης (73' Κωνσταντινίδης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Κενενούδης (Διαγόρας), Πουλόπουλος (Διαγόρας), Φράγκος (Διαγόρας).

Σκόρερ: Ζουρούδης (3', Λεβαδειακός), Ταραλίδης (22', Λεβαδειακός), Μουλόπουλος (50', Λεβαδειακός), Βασιλείου (70', Λεβαδειακός).

Προβάδισμα από τα αποδυτήρια!

Παρότι το ματς ήταν αδιάφορο, ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά και σχεδόν από τα...αποδυτήρια άνοιξε το σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ζουρούδης έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Διαγόρα για να γίνει το 1-0.

Στο 8', ο Μπουντόπουλος ήταν αυτός που δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Χειμωνέττος απέκρουσε. Το ίδιο έκανε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα και στο 14΄σε τετ α τετ με τον Ζουρούδη. 

Δώδεκα λεπτά αργότερα (22'), η ομάδα της Βοιωτίας έκανε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ήταν στο 42', όταν ο Βασιλείου δοκίμασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο στο ίδιο ρυθμό και στο 50' ο Μουλόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ομάδα της Βοιωτίας.

Στο 58' από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 70' ο Βασιλείου σημείωσε το τέταρτο γκολ για τον Λεβαδειακό με δυνατό σουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε τον Λεβαδειακό νικητή με 4-0 επί της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού.


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-0 (α.α.)
Λεβαδειακός-Διαγόρας 4-0

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):


1. ΟΦΗ    15

2. Λεβαδειακός    12
3. Δόξα Δράμας     6
4. Διαγόρας    1.

Επόμενη αγωνιστική (6η):

Δευτέρα (1/8).

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (20.30)
ΟΦΗ-Διαγόρας (20.30).

Την επόμενη τελευταία αγωνιστική (6η) την προσεχή Δευτέρα (1/8) ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Φυλής, ενώ πιθανότατα στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Διαγόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου