Τελευταία Νέα

30/7/11

Στην Super League άνευ αγώνα ο ΟΦΗ!



Την επιστροφή του στην Super League, μετά από δύο χρόνια, εξασφάλισε άνευ αγώνα ο ΟΦΗ, καθώς η Δόξα Δράμας αδυνατεί να κατέβει στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League!

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Δόξα Δράμας, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο -στον προβλεπόμενο χρόνο- ο γενικός αρχηγός της Δόξας, Αντώνης Κασδοβασίλης, έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που έχει για την 11άδα ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε καμία περίπτωση σε θέση να αγωνιστούν. Επίσης, υπάρχουν και οι παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω καρτών.

Αυτό ισχύει μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου (30/7), αφού για το τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Λεβαδειακό το θέμα θα επανεξεταστεί ανάλογα με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Από την στιγμή που σε καμία περίπτωση η Δόξα δεν μπορούσε να παρατάξει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, τους εννέα ποδοσφαιριστές που προβλέπει ο κανονισμός, η ΠΑΕ έστειλε το σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή το πρωί του Σαββάτου (30/7), ακολουθώντας τις οδηγίες του νομικού της συμβούλου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η επιτροπή πρωταθλήματος της ένωσης Β' και Γ' Εθνικής θα κάνει δεκτό απευθείας το θέμα και δεν θα το παραπέμψει καν στην πειθαρχική επιτροπή.

Η 11άδα του ΟΦΗ θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο, στην συνέχεια ο διαιτητής Αμπάρκιολης θα σφυρίξει την λήξη του αγώνα και θα κλείσει το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας στο συγκεκριμένο ματς την Δόξα και ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου