Τελευταία Νέα

27/8/11

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0


Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας στα Γιάννενα μεταξύ του ΠΑΣ και του Άρη για την 1η αγωνιστική της Superleague. Δύο δοκάρια στην ίδια φάση ο Άρης.

Από έναν βαθμό πήραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι "Ζωσιμάδες".

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση (38') με τους Τόχα και Καπετάνο. Από την άλλη ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε πως ακόμη θέλει δουλειά.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό κυρίως από την πλευρά του Άρη, ο οποίος μπήκε δυνατά και πίεσε πολύ ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ κυρίως με τον Καστίγιο και το διπλό δοκάρι των Τόχα και Καπετάνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτό που ανέβασε την απόδοσή του και ισορρόπησε την αναμέτρηση, αλλά ο Άρης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στην πρώτη αγωνιστική.

Στοιχεία αγώνα: 

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Τρύφων (Δράμας), Γρεβένης (Χαλκιδικής).

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86' Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (80' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66' Γεωργίου).

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61' Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (90' Παπαστεριανός).

Κίτρινες κάρτες: Μπουζίντ (28', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (72', ΠΑΣ Γιάννινα)-Μισέλ (34', Άρης), Φατί (64', Άρης), Καπετάνος (76', Άρης).

Σκόρερ:-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου