Τελευταία Νέα

28/8/11

Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-2


Με γκολ στο τελευταίο λεπτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το προβάδισμα με ένα εκπληκτικό γκολ του Ριέρα για να κάνει το 1-1 με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο ο Φραγκουλάκης. Ο Κουμορτζί έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο (2-1), αλλά στο 90' ο Τζούνιορ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τις δύο ομάδα να παίρνουν από έναν βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στο Πανιώνιο, ο οποίος έδειξε πιο ορεξάτος και σε καλύτερη κατάσταση, ενώ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Ριέρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του, κυρίως μετά τις αλλαγές του Νίκο Καραγεωργίου και έφτασε στη ισοφάριση έστω και στο τελευταίο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, ωστόσο θέλουν ακόμη παιχνίδια οι παίκτες για να δέσουν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο στην συνέχεια.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αργυρός (Αθηνών).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (75' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Σάμαρης, Ριέρα, Εστογιανόφ, Γιόνσον.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (77' Κυριακίδης), Ρομάνο, Μπέτο (51' Λεάλ), Τζούνιορ, Ολίσε (51' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.

Κίτρινες κάρτες: Κβιρκβέλια (68', Πανιώνιος), Τσότσαλιτς (81', Πανιώνιος)-Γιοβάνοβιτς (54', Εργοτέλης), Λεάλ (84', Εργοτέλης), Χίμπλινγκερ (86', Εργοτέλης).

Σκόρερ: Ριέρα (11', Πανιώνιος), Κουμορτζί (72', Πανιώνιος)-Φραγκουλάκης (52', Εργοτέλης), Τζούνιορ (90', Εργοτέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου