Τελευταία Νέα

26/8/11

Επανεξετάζεται ο φάκελος του Ηρακλή!


Το αλαλούμ στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Ηρακλής δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κάτι που σημαίνει πως η δευτεροβάθμια επιτροπή της ομοσπονδίας θα πρέπει να επανεξετάσει το φάκελο των κυανόλευκων. Ως εκ τούτου, πολύ πιθανό να αναβληθεί και το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης, που πήρε τη θέση του Ηρακλή μετά την τιμωρία του, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα της Super League.

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα (26/9) σχετικά με την προσφυγή του Ηρακλή, δικαιώνοντας τους κυανόλευκους, που ζητούν την επανεξέταση του φακέλου τους.

Το Διαιτητικό αποφάσισε υπέρ της επανεξέτασης του φακέλου με δύο ψήφους υπέρ και μία κατά και ως εκ τούτου η υπόθεση του Ηρακλή, που υποβιβάστηκε για την πλαστή ενημερότητα, επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων στης ΕΠΟ.

Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως το παιχνίδι του Αστέρας Τρίπολης με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι στον αέρα λόγω εκκρεμοδικίας, όπως στον αέρα είναι πλέον και η παραμονή των Αρκάδων στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ». "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου