Τελευταία Νέα

30/8/11

Άρης : Παρουσιάστηκε επίσημα ο Βικτοράς Γιάκομπ!

                                

Ο Βικτοράς Γιάκομπ παρουσιάστηκε επίσημα από τον Άρη και το απόγευμα θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αυτό έγινε το μεσημέρι όπου βρέθηκε εκ νέου στα γραφεία της ΠΑΕ αφού συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει ώστε το φλερτ που καλά κρατεί εδώ και ενάμιση μήνα να μετουσιωθεί σε γάμο.

Μία εξέλιξη τη οποία δικαιολογημένα περίμενε πως και πως ο Σάκης Τσιώλης όλο αυτό το τελευταίο διάστημα ώστε να μπορεί να υπολογίζει στον Γιάκομπ αναμένοντας από τον ίδιο να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου επιθετικού Βίκτροας Γιάκομπ για την σεζόν 2011-2012. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 14 Οκτωβρίου του 1980, έχει ύψος 1.91 και είναι 85 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Rocar Bucuresti το 1999 με την φανέλα της οποίας είχε σε 30 συμμετοχές 4 γκολ. Την σεζόν 2001-2002 πέτυχε 3 γκολ σε 15 συμμετοχές με την φανέλα της Universitatea Craiova. Την επόμενη χρονιά ως παίκτης της Progresul Bucuresti είχε 4 γκολ σε 27 παιχνίδια. Το 2003-04 σκόραρε 7 φορές σε 14 παιχνίδια με την φανέλα τηςOtelul Galati. Το 2004 πέρασε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην Rapid Bucuresti (5 συμμετοχές) για να επιστρέψει την σεζόν 2004-05 στηνOtelul Galati, όπου είχε 28 συμμετοχές και 13 γκολ. Από το 2005 ως το 2008 είχε 45 συμμετοχές και 13 γκολ στην Steaua Bucuresti έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ρουμανίας. Το 2008 πέρασε από την Γερμανία και την FC Kaiserslautern (2 συμμετοχές) και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με την CS Otopeni και είχε 5 γκολ σε 7 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηρακλή στηνSuperleague έχοντας 46 συμμετοχές και 14 γκολ. Είναι 5 φορές διεθνής με την U-21 της Ρουμανίας. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 29.


Οι δηλώσεις του Βικτορά Γιάκομπ:


Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Βίκτορας Γιάκομπ μίλησε στο www.arisfc.gr για την μεταγραφή του στον Αρη: 

«Ήθελα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στον Αρη. Ζω στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Αρης. Έρχομαι στον Αρη για να προσφέρω, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που φυσικά γνωρίζω πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου και πιστεύω ότι θα δικαιώσω τους ανθρώπους του Αρη για την επιλογή τους αυτή, κάνοντας σωστά την δουλειά μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


Συμφωνία είναι για ένα χρόνο έναντι 180.000 ευρώ. 


Δείτε βίντεο με τόν Βικτορά Γιάκομπ με την φανέλα του Ηρακλή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου