Τελευταία Νέα

30/8/11

Ολυμπιακός : Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ζόραν Έρτσεγκ!


Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ζόραν Έρτσεγκ, καθώς ο παίκτης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Ζόραν Έρτσεγκ αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς το βράδυ της Τρίτης (30/8) ο Σέρβος φόργουορντ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.


Το συμβόλαιο του Ζόραν Έρτσεγκ με τον Ολυμπιακό είχε διάρκεια έως και το 2013 (καθώς το 2008 είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο), με τον παίκτη να έχει να λάβει κοντά στα 2.500.000 ευρώ συνολικά για τις δύο επόμενες σεζόν Τόσο η πειραϊκή διοίκηση, όσο και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, είχαν ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Σέρβος φόργουορντ έμεινε εκτός αποστολής από την προετοιμασία των ερυθρολεύκων στο Καρπενήσι.Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στο ύψος της αποζημίωσης και ο 26χρονος φόργουορντ ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 


Ο παίκτης δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα κατά την παρουσία του στο λιμάνι ενώ με την αποχώρηση του άνοιξε μια θέση κοινοτικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να ενισχυθούν περισσότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου