Τελευταία Νέα

31/8/11

Ολυμπιακός : Στον ΟΦΗ ο Αλεξάντερ Κατάι,στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης,ελεύθερος ο Άρη Σοϊλέδης!






Με επίσημη ανακόνωση ο Ολυμπιακός γνωστοποιεί το «διαζύγιο» με τον Σοϊλέδη, αλλά και τους δανεισμούς των Ανδρέα Βασιλίγιαννη και Αλεξάντερ Κάταϊ.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος μέσος των ερυθρολεύκων παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και είναι ο δεύτερος παίκτης που θα κάνει την... διαδρομή Πειραιάς-Ηράκλειο, μετά τον Σουμπίνιο, που επίσης δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο.



*Μέχρι τώρα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει κάνει άλλες τρεις μεταγραφές, αυτές των Ρόι Κάρολ, Στάθη Ταυλαρίδη και Βάντο Φρανσίσκο Ντος Σάντος.



Κατά τ'άλλα, ο Βασιλόγιαννης δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο Άρη Σοϊλέδης θα μείνει ελεύθερος από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος (Άρης Σοϊλέδης) δεν βρήκε ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις έτσι ώστε να δοθεί δανεικός και οι «ερυθρόλευκοι» σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να έχει την χρονική δυνατότητα να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός (Ανδρέας Βασιλογιάννης) αποκτήθηκε από την Κυπριακή ομάδα με υποσχετική ενός χρόνου από τον Ολυμπιακό, καθώς η μετεγγραφή του ολοκληρώθηκε χθες (30/08) το απόγευμα

Το παρών έδωσε στην σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Λεμεσού  ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης!

Αναλυτικά η ανάκοινωση:


«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Σοϊλέδη, καθώς και την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, για ένα χρόνο των ποδοσφαιριστών Ανδρέα Βασιλόγιαννη στον Απόλλωνα Λεμεσού και Αλεξάντερ Κάταϊ στον Ο.Φ.Η.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου