Τελευταία Νέα

26/8/11

Πέφτει ο Αστέρας Τρίπολης!


Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής πως ματαιώθηκε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, πράγμα που σημαίνει πως οι Αρκάδες πέφτουν στην Football League! Έξαλλοι στην Τρίπολη!

Σε συνέχεια της απόφασης του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την ματαίωση του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης  στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Έτσι οι Αρκάδες οδηγούνται στην αμέσως επόμενη κατηγορία (Football League) και αυξάνονται οι πιθανότητες επανόδου του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια.

Στο σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ τονίζεται πως εάν μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από ομάδα που έχει υποβιβαστεί για βαθμολογικούς ή άλλους λόγους. Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα πρέπει να παίξει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ενώ οι Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

Αυτή η εξέλιξη πάντως προκάλεσε την οργή των ανθρώπων των Αρκάδων. Μάλιστα τόνιζαν χαρακτηριστικά πως δεν θα το αφήσουν έτσι αυτό που έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου