Τελευταία Νέα

26/8/11

Στην FIFA οι "αργοναύτες" που θέλουν να μπλοκάρουν την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - στον Πειραιά τονίζουν οτι ο Αμπντούν θα υπογράψει την Δευτέρα!


Στην FIFA οι "αργοναύτες" που θέλουν να μπλοκάρουν την μεταγραφή!Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στον Ολυμπιακό, η στάση της Καβάλας για το θέμα του Αμπντούν.

Η Καβάλα, θέλοντας προφανώς χρήματα ως αντάλλαγμα για τον παίκτη, προσπαθεί να μπλοκάρει την μετακίνηση του 25χρονου, καταθέτοντας αίτημα στην FIFA.

Με δεδομένο ότι, οι "αργοναύτες" υποβιβάστηκαν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, δεν έχουν καμία τύχη να κερδίσουν κάτι από την συγκεκριμένη ιστορία.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καθυστερήσουν για λίγο την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, έως να εκδικαστεί η υπόθεση.

Στο ερυθρόλευκο του Ολυμπιακού τονίζουν πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζαμέλ Αμπντούν στον θα πραγματοποιηθεί τυπικά την Δευτέρα (29/8), με τον ποδοσφαιριστή να περνάει πρώτα από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ ώστε να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Αλγερινός χαφ-εξτρέμ θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου