Τελευταία Νέα

25/9/11

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-3


Με πρωταγωνιστές τους Εστογιανόφ και Κούκι ο Πανιώνιος πέρασε από την Κέρκυρα επικρατώντας με 3-0 του ΑΟΚ. 

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τους Εστογιανόφ και Κούκι επικράτησε με 3-0 της Κέρκυρας εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έφτασε έτσι στους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα που απογοήτευσε τους φιλάθλους της, παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την σπουδαία ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Ελευθερόπουλου, με τους παίκτες τους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να είναι επιπόλαιοι σε αρκετές περιπτώσεις.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο, θύμισε κατά πολύ το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κυρίως έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές κατάφερε να πετύχει και το γκολ με τον Κούκι, όπως και στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο και ο Πανιώνιος πιο δραστήριος και με το 1-0 υπέρ του, και με δημιουργό τον Εστογιανόφ, κατάφερε να σημειώσει δύο ακόμη τέρματα με Κούκι και Γουνδουλάκη και να πάρει την νίκη.

Από την άλλη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έκανε σχετικά χωρίς όλες τις αλλαγές του, θέλοντας να αλλάξει κάποια πράγματα από την ομάδα του και να την κάνει πιο επιθετική για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές ο Πανιώνιος παρουσιάζεται πιο σοβαρός στα εκτός έδρας ματς, όπου έχει κάνει δύο νίκες, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα θέλει ακόμη δουλειά, προκειμένου να αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας.

Διαιτητής/Βοηθοί:  Θάνος (Γρεβενών)/  Γεωργιάδης (Κοζάνης),  Βασιλειάδης (Μακεδονίας).

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νιας)/Κωνσταντινίδου (Δ. Αττικής).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης (56' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Εστογιάνοφ (91' Κολοβός), Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (77' Πετκάκης).

Κίτρινες κάρτες: Εστογιανόφ (16', Πανιώνιος), Μιλοβάνοβιτς (22', Πανιώνιος), Σάμαρης (50', Πανιώνιος).

Σκόρερ: Κούκι (34', 78', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (83', Πανιώνιος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου