Τελευταία Νέα

31/8/11

Παναχαϊκή-ΑΕΚ 2-0 (Φιλικό).


Το πανηγυρικό κλίμα στο ματς αλλά και οι πολλές αλλαγές στο β' μέρος "μπέρδεψαν" τους παίκτες της ΑΕΚ που ηττήθηκαν μετά από κακή εμφάνιση με 2-0.

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την επέτειο των 120 χρόνων της η Παναχαϊκή που επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Αγυιάς.

Παρά τις απουσίες τα προβλήματα δεν έλειψαν στους "κιτρινόμαυρους" που παρά το ντεμπούτο του Βάργκας δεν ήταν καθόλου πειστικοί.

Μιλοσέσκι (47') και Ταφίλι (88') οι σκόρερ για τους "ροσονέρι" της Πάτρας που αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς τους που έζησαν την γιορτή από κοντά και πανηγύρισαν έστω σε φιλική αναμέτρηση μια νίκη από έναν μεγάλο αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Ντέγιαν, Κυβελίδης, Φουρτάδο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Καράμπελας (46' Κοντοές), Χέλγκασον, Κάλα (55' Βλάχος), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Βάργκας (46' Γκερέιρο), Κλωναρίδης (82' Φούντας), Λαγός (46' Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος (46' Νικόλτσης), Λεονάρντο (56' Τσίτας), Μπερνς (82' Κατσέτης).

                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου