Τελευταία Νέα

25/9/11

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2


Σε ένα ματς με αποβολή, δοκάρι και πολλά γκολ Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θέαμα, πολλά γκολ, αποβολή, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και αρκετά νεύρα.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Αγρινίου διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία και πλέον η υπόθεση παραμονή δείχνει ακόμα πιο κοντά. Ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά και δεν το εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να πατάει καλύτερα και να πιέζει ασφυκτικά την περιοχή του ΠΑΣ. Το σκορ άνοιξε ωστόσο ο Θεοδωρίδης με ένα πέναλτι που θα συζητηθεί, όμως η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε γρήγορα με τον Μπακαγιόκο.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Ντε Βισέντι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΣ, όμως ο Καμαρά ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα. Μοιραίος για τον Παναιτωλικό ο Ρότσα που αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό, όπως και ο Μπακαγιόκο που έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Αγρινίου.

Διαιτητές: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας) - Η. Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φ. Ελευθερίου (Αθηνών)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναιτωλικός (Τεννές): Τσενάμο, Κουτσομάνος, Κούσας, Αναστασιάδης (57' Παλαιολόγος), Άντι, Σιόντης, Ρότσα, Μουμίν, Θεοδωρίδης (Μπαμόνγκο 79'), Καμαρά (Μεζάκ 82'), Χαριστέας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Λίλα, Ντε Βισέντι (Μπεσέρα 68'), Βάντερσον, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (Ζαϊρί 76'), Μπακαγιόκο, Γεωργίου (Κουέβας 85'). Πάντος (86' κίτρινη),


Σκόρερ: Θεοδωρίδης (25' πέναλτι), Καμαρά (35' κεφαλιά) -- Μπακαγιόκο (30' πλασέ), Ντε Βισέντι (34' κεφαλιά).

Κάρτες: Καμαρά (13' Κίτρινη), Τζημόπουλος (13' κίτρινη), Κώτσιος (16' κίτρινη), Θεοωρίδης (25' κίτρινη), Ρότσα (κίτρινηΧ2 στο 38' και κόκκινη), Μπουζίντ (67' κίτρινη), Πατσατζόγλου (68' κίτρινη), Μπεσέρα (91' κίτρινη)

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου