Τελευταία Νέα

24/9/11

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3


Ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη (2-3).

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, όμως τελικά δεν κάηκε. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ (το πρώτο μόλις στο 4'), αλλά στην επανάληψη λίγο έλειψε να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν επί 45 λεπτά.

Το νωχελικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και η σιγουριά πως το ματς τελείωσε, έδωσαν την δυνατότητα στον Εργοτέλη να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να φέρει τα πάνω κάτω. Οι Κρητικοί δεν μπήκαν μία, αλλά δύο φορές ξανά στο ματς, αφού αρχικά μείωσαν στο 55' και στην συνέχεια στο 85', με τον Ρομάνο.

Ο Αργεντινός άσος του Εργοτέλη έφερε την ομάδα του σε απόσταση αναπνοής, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο γκολ (4' Μιραλάς, 41' Φουστέρ), ενώ το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Μαρκάνο, κάνοντας το 1-3.

Σωστό κοουτσάρισμα και από τους δύο προπονητές, αφού με τις αλλαγές τους έδωσαν πνοή και νέο χρώμα στις ομάδες τους. Η  καλύτερη από τις έξι αλλαγές ήταν αυτή του Ιμπαγάσα που έστρωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος του Παγκρητίου, μπροστά από τη μια μεγάλη περιοχή. Στο πρώτο μέρος ο Γολγοθάς ήταν για τον Εργοτέλη και στο δεύτερο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο πως τότε οι ομάδες έδειξαν κακή εικόνα.

Αντίθετα, η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες ήταν πολύ καλή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού πριν το ματς, υπήρξαν συμπλοκές ορισμένων οπαδών του Ολυμπιακού με τις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο.

Διαιτητές: Α. Παππάς.

Βοηθοί: Δ. Γούκος, Ν. Γεωργαράκος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Καραγεωργιου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλιγκερ (46' Σαρρής), Γιαλούσης (81' Κυριακίδης), Τζούνιορ, Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης).

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φουστέρ (73' Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν (61' Ιμπαγάσα), Τζιμπούρ, Μιραλάς (88' Μέλμπεργκ).

Σκόρερ:  4' Μιραλάς, 41' Φουστέρ, 76' Μαρκάνο / 55', 85' Ρομάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου