Τελευταία Νέα

25/9/11

Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ 3-1


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επικράτησε στο γήπεδο των Πηγαδίων με 3-1 του ΟΦΗ.

Η Ακριτική ομάδα, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε το πρώτο της "τρίποντο" για φέτος, ενώ ο ΟΦΗ που έμεινε στον έναν βαθμό έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν καλύτερη στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με κινητήριο μοχλό τον Πόι και δίκαια, κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Βασιλακάκη. Από την άλλη ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε διστακτικός στις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες.

Στο δεύτερο μέρος πάλι η Skoda ήταν αυτή που είχε την υπεροχή πετυχαίνοντας δυο τέρματα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε να δώσει μια φρεσκάδα στον ΟΦΗ κυρίως στην επιθετική γραμμή, με αποτέλεσμα να σημειώσει ένα γκολ η Κρητική ομάδα, ωστόσο έδειξε σε γενικές γραμμές πως θέλει ακόμη δουλειά για να δέσουν οι νέοι παίκτες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.

Διαιτητής/Βοηθοί: Aρετόπουλος (Τρικάλων)/ Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουρομπύλια (Καρδίτσας).

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)/ Μπερσής (Αρκαδίας).


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας (89' Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντίκα, Μάρα (59' Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72' Καζάκης).

OΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (58' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Τ. Λόπεθ (73' λ.τρ. Μπόντορ), Γεωργίου, Καμπάνταης (69' Μάντζιος).

Κίτρινες κάρτες: Ντίκα (62', Skoda Ξάνθη), Εντιμάρ (65', Skoda Ξάνθη) Σταθάκης (94', Skoda Ξάνθη)-Παπουλής (18', ΟΦΗ), Ταυλαρίδης (84', ΟΦΗ), Χ. Λόπεθ (97', ΟΦΗ).

Σκόρερ: Βασιλακάκης (40', Skoda Ξάνθη), Στάσιακ (51', Skoda Ξάνθη), Σουάνης (90', Skoda Ξάνθη)-Κάλαϊτζιτς (66' πεν. ΟΦΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου