Τελευταία Νέα

31/8/11

Ολυμπιακός: Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA - στη Γρανάδα κι επίσημα ο Μοϊσές Ουρτάδο!



Εκτός της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα ματς του Champions League, έμειναν οι Φρανθίσκο Χαβίτο, Σήφης Δασκαλάκης και Πέταρ Γκρμπιτς.Την απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο ανακοίνωσε κι επίσημα η Γρανάδα!


Ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που δήλωσε για τα παιχνίδια του Champions League και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Φρανθίσκο Χαβίτο, Σήφη Δασκαλάκη και Πέταρ Γκρμπιτς.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε πως οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στη μάχη των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε την απόφαση να μην τους δηλώσει στην 25άδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα 6 ματς της Ευρώπης. Στους παίκτες που θα δηλωθούν θα πρέπει να υπάρχουν και 4 που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, σύμφωνα με όσα επιτάσσει η παγκόσμια Ομοσπονδία.


Οι 25 ποδοσφαιριστές της λίστας είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγιερι, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μακούν, Ορμπάιθ, Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε, Ριέρα, Φουστέρ, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς, καθώς και οι προερχόμενοι από τα "σπλάχνα" της ομάδας Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος και Βλάχος(γκολκίπερ της Β' ομάδας του Ολυμπιακού).

ΟΥΡΤΑΔΟ ΓΡΑΝΑΔΑ


Την απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο ανακοίνωσε κι επίσημα η Γρανάδα, λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας του Ισπανού χαφ με τον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Γρανάδα είναι κι επίσημα από την Τετάρτη (31/8) ο Μοϊσές Ουρτάδο, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος.

Ο 30χρονος ανασταλτικός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από την Εσπανιόλ αλλά δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό και ανάγκασε τους Πειραιώτες να προχωρήσουν στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ουρτάδο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γρανάδα και μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Primera Division.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου