Τελευταία Νέα

22/10/11

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ με σκόρερ τον Γιαννούλη και παραμένει -αήττητος- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καταφανώς ανώτερη από την αντίπαλό της στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο άνοιξε το σκορ με το αριστερό μπακ της, Γιαννούλη (διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή) αλλά και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τους Έπσταϊν, Μήτρογλου και Καραγκούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες δεν ήταν το ίδιο λαμπεροί και ο ΠΑΣ εμφανίστηκε βελτιωμένος (ο Ντεμόλ έδωσε μάλιστα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στην επανάληψη), όμως παρόλα αυτά κράτησαν το 1-0 χωρίς να αισθανθούν μεγάλη απειλή και διατήρησαν αήττητο και πρωτιά στη βαθμολογία.

 Αυτή τη φορά ο Κώστας Μήτρογλου δεν σκόραρε στο Περιστέρι (στα δύο προηγούμενα ματς εντός έδρας με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό είχε πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας του) όμως ήταν και πάλι μέσα στις φάσεις, έχοντας εκπληκτικό οριζόντιο δοκάρι στο 52' και κάνοντας τα εύκολα-δύσκολα στο 9' απέναντι στον Κηπουρό.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει το πρώτο ημίχρονο στο οποίο παρακολουθούσε τους παίκτες του Ατρομήτου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να διεκδικήσει το βαθμό χωρίς όμως να πατάει πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη κατά του ρατσισμού και στο πλαίσιο αυτό μικρά παιδιά έστειλαν μήνυμα πριν την αναμέτρηση στο Περιστέρι, κρατώντας κόκκινες κάρτες που έγραφαν: "Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό".

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) / Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας) / Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Συνθέσεις ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Έπσταϊν (81' Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (65' Μπρίτο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65' Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80' Ντε Βινσέντι), Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας (46' Σκαρντοβέλι).


Κίτρινες κάρτες: 31' Τόμας, 39' Ζουέλα, 56' Σκόνδρας, 59' Ιτάνζ, 67' Τάτος, 78' Γιαννούλης / 12' Μπουζίντ, 40' Λίλα.

Σκόρερ: 31' Γιαννούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου