Τελευταία Νέα

16/10/11

Εργοτέλης - Άρης 1-1


Τι κι αν έπαιζε με 10 παίκτες; Ο Εργοτέλης έβγαλε... ψυχή στο φινάλε και με το γκολ του Μπούντιμιρ στις καθυστερήσεις έσωσε το ματς με τον Άρη (1-1) που και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίζει αν και κράταγε το τρίποντο ως το 93!


Μπορεί ο Άρης να πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από τρεις στείρες αγωνιστικές, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κρατούσαν το 1-0 μέχρι το 93ο λεπτό, όμως η ομάδα της Κρήτης μίλησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο μοιραίος λοιπόν ποδοσφαιριστής για τον Εργοτέλη στις προηγούμενες αγωνιστικές, Μάριο Μπούντιμιρ, πέτυχε το χρυσό γκολ με κεφαλιά και η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου γλύτωσε τα χειρότερα.

Από την πλευρά τους οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν καμία δικαιολογία μιας και ο Εργοτέλης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 80ο λεπτό.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο.

Διαιτητές: Θάνος (Γρεβενών).

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας).


Συνθέσεις ομάδων:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Τζούνιορ, Σαρρής (Λεάλ 54'), Φραγκουλάκης (Κατσικοκέρης 73'), Ρομάνο, Κουτσιανικούλης (Μπέτο 54'), Μπούντιμιρ.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Ντίκο, Σανκαρέ, Παπαστεργιανός, Φατί, Πρίττας, Ουμπίδες, Ακόστα (Γιάκομπ 52'), Καπετάνος, Καζναφέρης (Νέτο 59').

Σκόρερ: Σανκαρέ (πλασέ στο 45') - Μπούντιμιρ (κεφαλιά 93').


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου