Τελευταία Νέα

23/10/11

Άρης-ΠΑΟΚ 1-1


Iσόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το παιχνίδι ήταν κακό σε γενικές γραμμές, με τον Άρη για πέμπτο αγώνα να μην μπορεί να φτάσει στη νίκη (4 ισοπαλίες, μια ήττα) και να έχει τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες που είχε πήρε τον βαθμό της ισοπαλάις και έφτασε στους 11 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα γκολ (από την πλευρά του Άρη) και όλοι περίμεναν η συνέχεια να είναι ανάλογη από τις δύο ομάδες, αλλά τελικά μόνο έτσι δεν ήταν. Εκτός από το γκολ και δύο φάσεις από τις δύο ομάδες το πρώτο μέρος δεν είχε τίποτα άλλο, κακό το θέαμα και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια ανούσια υπέροχή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο, με γκολ αλλά από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια ανάλογη, καθώς ο Άρης ήταν αυτός που είχε την ανούσια υπεροχή στο δεύτερο μέρος, αλλά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες. Κακό θέαμα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε κατά αρκετή ώρα να ξεκινήσει, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Γιάχος (Χίου) ζητούσε να κατέβουν κάποια πανό υβριστικού περιεχομένου. Μάλιστα αποσύρθηκε στα αποδυτήρια μέχρι να κατέβει το πανό και στην συνέχεια βγήκε και πάλι και άρχισε το παιχνίδι.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης".

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Μαγιάνης (Άρτας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Κύρκος (Ηπείρου)/ Σκουφίτσας (Αθηνών).


Συνθέσεις ομάδων:

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Παπαστεριανός (74' Τριανταφυλλάκος), Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί (64' Νέτο), Πρίττας, Ουμπίδες, Καπετάνος, Ακόστα (50' Καστίγιο), Ιάκομπ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάζαρ, Αρίας, Σαλπιγγίδης (68' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (46' Ίβιτς), Παπάζογλου (82' Γιάννου).

Κίτρινες κάρτες: Βελλίδης (45+", Άρης), Πρίττας (79', Άρης), Ουμπίδες (84', Άρης), Σανκαρέ (84΄, Άρης)-Παπάζογλου (51', ΠΑΟΚ), Κοντρέρας (54', ΠΑΟΚ).

Σκόρερ: Λαζαρίδης (3', Άρης)-Παπάζογλου (48', ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου