Τελευταία Νέα

20/10/11

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς 2-1


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε και πήρε τη νίκη (2-1) στην αγγαρεία με την Σάμροκ Ρόβερς, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.


Έστω και με το... ζόρι, έστω και χωρίς να πατήσει γκάζι, ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον τους, κατακτώντας τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Σάμροκ Ρόβερς, που ήταν έτοιμη για ζημιές αλλά έφυγε από την Θεσσαλονίκη δίχως βαθμούς στις αποσκευές.

Οι "ασπρόμαυροι" με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή τους δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει Άρη και παραλίγο να το πληρώσουν...


 Τελικά,  δύο πολύ καλά σουτ των Λαζάρ και Βιεϊρίνια ήταν αρκετά, για να πάρουν οι Θεσσαλονικείς το τρίποντο, το οποίο τους ανεβάζει στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου μετά από τρία παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στην Ευρώπη και φυσικά σε τροχιά πρόκρισης.


Οι "ασπρόμαυροι" λοιπόν, αφήνουν στην άκρη την κακή εμφάνιση, κρατούν μονάχα τους τρεις βαθμούς της νίκης βγάζοντας δίχως απώλειες την αγγαρεία και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη. Όσο για την Ευρώπη, θα παίξουν εκτός με την Σάμροκ και με νίκη θα είναι όλο και πιο κοντά στην επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Τούμπα ακούστηκαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Αθήνα. Είναι το δεύτερο γήπεδο (έγινε και στο "Γ. Καραϊσκάκης") μέσα σε δύο μέρες, που ακούγονται πολιτικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης της χώρας. Απόγνωση και αγανάκτηση και στο γήπεδο.


Στοιχεία αγώνα: 

Γήπεδο: Τούμπα.

Διαιτητής: Τόνι Ασουμάα.

Οι συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (62' Γεωργιάδης).

Σάμροκ Ρόβερς (Μάικλ Ο' Νιλ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84' ΜακΚέιμπ), Ομάν, Τέρνερ (75' Φιν), Ντένεχι, Πάτερσον (74' Κίλνταφ).

Κίτρινες κάρτες: 48' Σνάουτσνερ / 43' Ο'Ντόνελ, 57' Στίβενς, 65' Σέπαρντ, 76' Ντένεχι
Σκόρερ:12' Λαζάρ, 63' Βιεϊρίνια / 48' Σέπαρντ.

1ος όμιλος: 


Bαθμολογία:

1. Τότεναμ 7 (4-1)
2. ΠΑΟΚ 5 (4-3)
3. Ρουμπίν Καζάν 4 (5-3)
4. Σάμροκ Ρόβερς 0 (2-8).

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου