Τελευταία Νέα

15/10/11

Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2


Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο το οποίο άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League. 

Μετά από ένα παιχνίδι μέτριο που κυριάρχησαν τα λάθη στις δύο άμυνες, Κέρκυρα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η Κέρκυρα μετά από έξι αγώνες έχει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα (σ.σ. δεν έχει ακόμη νίκη), ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος φτάνοντας στους 10 βαθμούς, συνεχίζοντας την καλή του πορεία μέχρι στιγμής, παρότι δεν έκανε καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δύο γκολ, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου, ενώ ρόλο έπαιξε και το βαρύ τερέν, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι μέτριο, χωρίς τις πολλές φάσεις και δύο αμυντικά λάθη, ένα από την Κέρκυρα και ένα από τον Ατρόμητο, επέφεραν από ένα γκολ στις δύο ομάδες για να ολοκληρωθεί το ματς ισόπαλο με 2-2 και την Κέρκυρα να μένει ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος να είναι αήττητος.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ..

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Μπιτσίδης (Θράκης), Δημητριάδης (Καστοριάς).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Μήτσιος (Ηπείρου)/ Γκρούτσης (Κορινθίας).

Συνθέσεις ομάδων:


Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης (70' Λόβιν), Καλαντζής, Αγρίτης (84' Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (88' Γιάντσης).

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67' Αναστασάκος), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (58' Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης (75' Δημούτσος).

Κίτρινες κάρτες: Κοντοδήμος (45', Κέρκυρα), Λόβιν (75', Κέρκυρα)-Καραγκούνης (61', Ατρόμητος).

Σκόρερ: Γραμμόζης (38', Κέρκυρα), Αγρίτης (50', Κέρκυρα)-Καραγούνης (26', Ατρόμητος), Τάτος (80', Ατρόμητος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου