Τελευταία Νέα

30/9/11

Η εταιρεία Arboris Capital θέλει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!


Η επενδυτική εταιρία "Arboris Capital" με έδρα το Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι ο κομιστής του ενδιαφέροντος ξένου επενδυτή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκέυψε και τρίτη πρόταση από μια ξένη επενδυτική εταιρεία μετά από αυτές του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "www.prasinanea.gr", η επενδυτική εταιρία Arboris Capital με έδρα το Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να μετέφερε το ενδιαφέρον του "μυστηριώδη" ενδιαφερόμενου.


Εκπρόσωπος και μεσολαβητής της υπόθεσης που μετέφερε την πρόταση και είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα ήταν ο Κύπριος Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος μετέβη το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του Παναθηναϊκού και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου.


Ο κ. Γεωργίου ενεργεί ως εκπρόσωπος της Arboris Capital με την εταιρεία να λειτουργεί ως σύμβουλος στον τομέα των επενδύσεων και εμπλέκεται σε ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων. Από τα μίντια, την ενέργεια, τους φυσικούς πόρους κ.α. και έχει πελάτες από όλο τον κόσμο.

Αυτό που πλέον είναι δεδομένο είναι πως η πρόταση μίας τόσο μεγάλης και σοβαρής εταιρίας, που εκπροσωπεί επενδυτές και επιχειρήσεις-κολοσσούς, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη μπορεί να περάσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα, ο φάκελος που κατατέθηκε περιέχει μία ολοκληρωμένη επενδυτική πρόταση για τον Παναθηναϊκό και μένει πλέον να φανεί στο νήμα ποιος θα πείσει τον Τζίγγερ για να παραχωρήσει την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου