Τελευταία Νέα

31/10/11

Άρης : Οριστικό διαζύγιο με Σάκη Τσιώλη!


Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Σάκης Τσιώλης. 

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αφού προπόνησε για τελευταία φορά νωρίτερα την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ακολούθως είχε συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ στα γραφεία της.

Εκεί οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει θα ήταν η καλύτερη δυνατή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη. Η διοίκηση της ΠΑΕ συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον κ. Τσιώλη κι από κοινού αποφάσισαν ότι το καλύτερο για τον ΑΡΗ, αλλά και τον ίδιο, θα ήταν να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Τσιώλη για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, θα τον θεωρεί πάντα φίλο του ΑΡΗ και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

"Ήταν τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΑΡΗ!"

Από την πλευρά του ο Τσιώλης πραγματοποίησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης την παρακάτω δήλωση: "Πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αθανασιάδη και στην διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι για 8 μήνες μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας του ΑΡΗ, που πραγματικά πιστέψαμε και ονειρευτήκαμε ότι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε υψηλούς στόχους. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα υπολογίζεις και κυρίως από διάφορες συγκυρίες ήρθαν αποτελέσματα τα οποία φέρανε την ομάδα σε πολύ μεγάλη πίεση. Έτσι λοιπόν η λύση της συνεργασίας μας, πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα και ψυχολογικά κυρίως, αλλά και αγωνιστικά ώστε να μπει στον δρόμο των επιτυχιών.

Εξάλλου υπάρχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα ο χρόνος θα τους δικαιώσει. Τους εύχομαι από την καρδιά μου, πρώτα από όλα στην διοίκηση και στην συνέχεια στους ποδοσφαιριστές επιτυχίες και να φέρουν τον ΑΡΗ εκεί όπου του αξίζει.

Πέρα όμως από τον Πρόεδρο και την διοίκηση υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι (από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο στην ομάδα) που συνεργαστήκαμε αυτούς τους 8 μήνες και πραγματικά δεθήκαμε πάρα πολύ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεργασία. Μακάρι κάποια στιγμή να έρθει η στιγμή που θα ξαναφορέσω την φόρμα του ΑΡΗ. Ευχαριστώ και πάλι ήταν τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου