Τελευταία Νέα

30/9/11

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε πρόταση η πλευρά Σουλταν Αλ Σαούντ!


Την επίσημη πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ μετέφερε ο Τσάκας στους δικηγόρους και εκείνοι στο "τριφύλλι". Περιμένει απάντηση... για να έρθει την άλλη εβδομάδα.


Εκτός από την νέα εταιρεία που ενδιαφέρθηκε για την αγορά της ΠΑΕ από το Αμπου Ντάμπι, και η πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ προχώρησε την δική της περίπτωση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας αφίχθη στην Αθήνα από τη Τζέντα και μετέφερε μαζί του την ολοκληρωμένη πρόταση.


Την πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ κατέρτισαν οι δικηγόροι του και πλέον το θέμα του μπαίνει στην τελική ευθεία παρά την εμφάνιση του τρίτου ενδιαφερομένου.

Συγκεκριμένα, ο Βλάσης Τσάκας είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον δικηγόρο της πλευράς του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο και του έδωσε το επίσημο έγγραφο με την πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Άμεσα εκείνος και χωρίς χρονοτριβή το απέστειλε στους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε να το μελετήσουν. Πλέον, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος περιμένει κάλεσμα από τους νομικούς του Τζίγγερ για να συζητήσουν επί των όρων της πρότασης του πρίγκιπα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η πλευρά του πρίγκιπα αν μέχρι την Πέμπτη ο κ. Πετρόπουλος έχει κληθεί να υπογράψει κάποιο είδος προσύμφωνου με την υπόθεση να είναι έχει θετική κατάληξη, τότε και ο ίδιος ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει από την επόμενη Παρασκευή στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου