Τελευταία Νέα

29/10/11

ΝΒΑ : Συνεχίζεται το Lockout !


To Lockout παραμένει, οι δύο πλευρές σταμάτησαν απότομα τις διαπραγματεύσεις χωρίς να ορίσουν νέο ραντεβού και ο Ντέιβιντ Στερν ακύρωσε άλλες δύο εβδομάδες χωρίς αγώνες, με το σενάριο διεξαγωγής 82 αγώνων να αποτελεί πλέον οριστικά παρελθόν.

Τα τελευταία 24ωρα οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά και ιδιαίτερα η πλευρά των παικτών επεσήμανε ότι εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί η συμφωνία και άρση του Lockout.

Ωστόσο, μάλλον συνέβη το απρόοπτο, αφού το σημερινό ραντεβού ολοκληρώθηκε απότομα και οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι είναι ακόμη μακριά από το να βρουν τη χρυσή τομή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 50-50 σχετικά με τα έσοδα της σεζόν (όπου πριν από λίγες μέρες είχαν πει ότι υπήρξε τελική συμφωνία) δεν έχει φέρει σε συμφωνία τις δύο πλευρές, και εκτός του salary cup υπάρχουν και άλλες διαφορές στα θέματα που τους χωρίζουν.

Μετά το τέλος των σύντομων σημερινών συζητήσεων οι δύο πλευρές ανέφεραν ότι δεν έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού διαπραγματεύσεων και ο Κομισάριος Ντέιβιντ Στερν ανακοίνωσε την ακύρωση των αγώνων για άλλες δύο εβδομάδες, οριστικά. Πράγμα που σημαίνει ότι για τον μήνα Νοέμβριο δεν θα υπάρξει αγώνας για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ενώ πλέον το ενδεχόμενο διεξαγωγής 82 αγώνων αποτελεί παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου