Τελευταία Νέα

22/10/11

Αστέρα Τρίπολης - Skoda Ξάνθη 1-1


Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αστέρας και Ξάνθη (1-1). Εκπληκτικό αυτογκόλ του Αργυρόπουλου στα 19", απάντησε ο Ράγιος στο 28'. 

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παρέμειναν Αστέρας Τρίπολης και Skoda Ξάνθη μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1 στην έδρα των Αρκάδων για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από 5 αγώνες (έχουν 3 βαθμούς), ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 5 πόντους, έχοντας μόλις ένα "τρίποντο" μετά από 7 παιχνίδια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το αυτογκόλ του Αργυρόπουλου στα 19 δευτερόλεπτα(!), για να έρθει η απάντηση του Αστέρα με τον Ράγιος στο 28'. Στο πρώτο μέρος είχαμε ουσιαστικά μόνο τα γκολ, ενώ στην επανάληψη οι δύο ομάδες- και ειδικά οι Ακρίτες- έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Η πιο μεγάλη στιγμή ήρθε για την Ξάνθη στο 92', όταν ο Βλαχοδήμος βρέθηκε απέναντι από το τέρμα με εξουδετερωμένο τον Χακόμπο, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο των "κιτρινομπλέ" βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Ο Αστέρας από τη μεριά του παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, ωστόσο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στη συνέχεια, μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 9ο μεταξύ τους παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία, με τον Αστέρα Τρίπολης να μην έχει νικήσει ποτέ την Skoda Ξάνθη (5 ισοπαλίες και 4 νίκες της Θρακιώτικης ομάδας).

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής).

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (Τσαμπούρης 74'), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (Ναβάρο 67'), Χουανίτο, Μπρέσκα (Σέσμα 70'), Έγκον, Ράγιος, Περόνε.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Σταθάκης (Μπέρτος 7'), Στάσιακ, Βασιλακάκης (Βλαχοδήμος 80'), Ντάνι, Πόι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (Ντίκα 46'), Καζάκης.

Σκόρερ: Ράγιος 28' - Αργυρόπουλος (αυτ.) 1'.

Κίτρινες: Ουσέρο 19', Πιπίνης 25', Πουλίδο 49', Χουανίτο 60' - Φλίσκας 14', Ντάνι 43', Καζάκης 49', Βασιλακάκης 59'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου