Τελευταία Νέα

14/12/11

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-4


Με τον Μιραλάς σε ρόλο Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός έριξε δεύτερη 4άρα σε 3 μέρες, με θύμα αυτή τη φορά τον Λεβαδειακό και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άλλο ένα ήσυχο και... διασκεδαστικό απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κι αυτό λόγω του δυνατού ξεκινήματος, των γρήγορο γκολ που πέτυχαν και της αποφασιστικότητας που έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Μετά την Κέρκυρα, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν άλλη μια επίδειξη δύναμης, αυτή τη φορά στην έδρα του Λεβαδειακού. Μοναδική διαφορά; Το όπλο δεν το είχε ο Μάρκο Πάντελιτς, αλλά ο Κέβιν Μιραλάς.


Ο Βέλγος επιθετικός είχε ανάγκη το γκολ και από τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο, τα υπόλοιπα ήταν πιο εύκολα. Χατ τρικ έκανε λοιπόν ο "δαίμονας" του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μάρκο Πάντελιτς δεν έμεινε άπραγος. Άνοιξε το δρόμο της νίκης με ωραίο τέρμα, και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε η συνέχεια του αγώνα, οπότε είναι ο δεύτερος πρωταγωνιστής.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν γι' άλλη μια φορά ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν αποτελεσματικοί αφού εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στα πρώτα λεπτά και έδειξαν πως το ρόστερ τους είναι τόσο γεμάτο, ώστε να μην επηρεάζονται από τα αρκετά προβλήματα απουσιών.

Εξαιρετικό παιχνίδι έκαναν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όμως ειδικά το δίδυμο Μαρκάνο-Μόνχε από τα αριστερά έκανε πάρτι στο πρώτο μέρος. Πολύ καλά τα πήγαν και οι Αβραάμ-Παπάζογλου (δεύτερο ματς για τον τελευταίο, δεύτερη καλή εμφάνιση), αλλά και ο δραστήριος Φετφατζίδης που άξιζε να πετύχει ένα γκολ, αλλά έχασε ευκαιρίες.

Αυτό ήταν το 4ο ματς που οι "ερυθρόλευκοι" δεν δέχονται γκολ και 100οτου Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας και οι παίκτες του, του έκαναν το καλύτερο δώρο μ' αυτή την εμφάνιση. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως οι Πειραιώτες σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας την ΑΕΚ (+2), ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στο -4, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα.

Όσο για τον Λεβαδειακό, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα, αφού δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ (το πρώτο που δέχεται εντός έδρας), στο 16' έχανε ήδη 2-0 και όλα από κει και πέρα ήταν πολύ δύσκολα.  Οι παίκτες του Παράσχου παραδέχθηκαν ουσιαστικά την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων και απλά παραδόθηκαν. Δεν μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλ/νίας).

4ος: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας).

Παρατηρητής: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών).


Συνθέσεις ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Αλεξίου (65' Κόρμπος), Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Μαχαιράς, Γκρμπιτς, Μπεγκόνια (61' Νικολακάκης), Σάντσες, Ζουρούδης (63' Ναπολεόνι).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος (66' Ποτουρίδης), Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μανιάτης (76' Χαβίτο), Μοδέστο, Φετφατζίδης, Μόνχε, Μιραλάς (72' Φουστέρ), Πάντελιτς.

Κίτρινες κάρτες: 17' Μπεγκόνια, 42' Ιωάννου / 57' Φετφατζίδης, 70' Μανιάτης.

Σκόρερ: 9' Πάντελιτς, 16', 39', 59' Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου