Τελευταία Νέα

10/12/11

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2


Ο Παναθηναϊκός σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

 Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Νέα Σμύρνη επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα και νικώντας 2-1 τον ψυχωμένο Πανιώνιο. Με γκολ των Λέτο και Κατσουράνη οι "πράσινοι" έδειξαν διαφορετική συμπεριφορά από το "Κ. Βικελίδης" και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από το 9' με το γκολ του Σκέμπρι.
 
Αν και χωρίς τον Φερέιρα στον πάγκο τους (νοσηλεύεται σε νοσοκομείο) ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο να περάσει αλώβητος από την Πλατεία και με μια ακόμα νίκη να επανέλθει και πάλι σε θέση βολής από την κορυφή  (έχοντας δυο ματς λιγότερα). Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την διαιτησία μετά το πέναλτι και μέχρι το φινάλε.
  
Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Κωνσταντινέας Πέτρος (Μεσσηνίας) / Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας) / Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτ/νίας) / Καλαθένος Μιχαήλ (Δωδεκανήσου).

Συνθέσεις ομάδων:


Πανιώνιος (Απόστολος Μάντζιος): Ελευθερόπουλος (75' Σιδεράκης), Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμόρτζι, Σάμαρης (79' Κολοβός), Ρόκας, Σκέμπρι, Γουνδουλάκης (65' Μιλοβάνοβιτς), Κούτσι.

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμες, βοηθός Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα (91' Καραγκούνης), Κουίνσι (72' Ρούντολφ), Λέτο, Κλέιτον (81' Μαυρίας).

Σκόρερ: 9' Σκέμπρι / 62' πεν. Λέτο, 74' Κατσουράνης.

Κίτρινες: Σκέμπρι, Κβιρκβέλια, Κουμόρτζι / Ρούντολφ, Ζέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου