Τελευταία Νέα

30/10/11

Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 2-0

                                         

Με κεφαλιές των Σασιασβίλι και Κατσικοκέρη στο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης νίκησε εύκολα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο.


Επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές ο Εργοτέλης, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο Στάδιο, χάρη στα γκολ των Σασιασβίλι και Κατσικοκέρη από το πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, χωρίς βαθμό μακριά από την έδρα του και χωρίς νίκη γενικότερα στη φετινή Superleague έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε τρανταχτές αδυναμίες.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 2-1, μετά από ανατροπή στο Παγκρήτιο.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να γυρίσει το ματς, αφού προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Σασιασβίλι, ενώ στο 37' ο Κατσικοκέρης με νέα κεφαλιά, πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του στη Superleague, σημειώνοντας το τελικό 2-0.

Χωρίς νίκη για έκτο παιχνίδι έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, που απείλησε ελάχιστες φορές την εστία του Καβουσάκη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Superleague.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητές: Γ. Κομίνης / Δ. Μπιτσίδης, Ι. Δημητριάδης.

Συνθέσεις ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Ρομάνο (90' Χρυσοφάκης), Ζούνιορ (74' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Ολίσε (80' Κουτσιανικούλης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μπέτο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γκονσάλβες): Χακόμπο, Τσαμπούρης (67' Χίμο), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο (46' Έγκον), Ουσέρο (60' Μάρτινς), Άλβαρες, Ράγιο, Μπρέσκα, Περόνε.

Σκόρερ: 8' Σασιασβίλι (κεφαλιά), 37' Κατσικοκέρης (κεφαλιά).

Κίτρινες κάρτες: Ολίσε, Ζούνιορ, Λεάλ, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης / Πιπίνης.

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου